Yildirim kan contract bij FC Zwolle krijgen

Zwolle – Ugur Yildirim en FC Zwolle gaan binnenkort mogelijk een contract aan. De Zwollenaren zien de buitenspeler graag de selectie versterken, maar zaakwaarnemers staan een samenwerking vooralsnog in de weg.

Yildirim traint al enige tijd met de selectie van FC Zwolle mee, maar had niet de intentie ook aan de slag te gaan bij de eerstedivisionist. Trainer Jan Everse hoopt zich echter binnenkort met de aanvaller te versterken. Daarvoor moeten wel enkele obstakels overwonnen worden. Volgens Everse wordt hij de laatste tijd van alle kanten benaderd. “Hij wordt gek gemaakt door zaakwaarnemers”, vindt de oefenmeester. Yildirim traint mee sinds zijn Turks avontuur op een deceptie uitliep. Daarvoor speelde hij voor Go Ahead Eagles en sc Heerenveen.

Everse denkt dat Yildirim vanzelf wel weer een stapje hoger kan doen, wanneer hij weet te overtuigen bij Zwolle. “Als hij hier weer zijn oude niveau haalt, komt er wel een goede club voor hem”,  zegt de FC Zwolle-trainer in De Stentor.

Bron: Voetbalprimeur

Artikel delen:
Reacties 21
 1. Ja klopt, in het kader van een integratie project van de Gemeente Zwolle heeft hij omscholing kunnen doen en is nu prof voetballer.


  Maak melding

 2. @ Joop:

  Gerald Sibon was ook al lang geschreven en nu is ie van grote waarde voor Heerenveen, waarom zou je de gok niet nemen? Voetballen kan Yildirim echt wel…


  Maak melding

 3. Alles wat Zwolle haalt kan goed spelen alleen raken ze hier in hun dip en spelen elders de steren van de hemel.
  Beter houden we het nu bij deze spelers en probeert Jan hier wat van te maken.
  We weten van yildirim dat hij uit vorm is dus waarom zouden we hem eerst weer aan het wedstrijdritme moeten laten wennen voordat hij dan weer opgeladen ergens anders de held uithangt.  Maak melding

 4. laatst nog 3 geblesserde voorhoedespelers toch?
  De FC kan daar nog wel een speler gebruiken. Helemaal omdat onze Arsenal huurling (v.d. Berg, ook rechts-buiten toch?) vorig jaar ook tot slechts 6 wedstrijden kwam…


  Maak melding

 5. wat een kritiek op die Yildirim hebben ze toch het spul wat er nu speelt kan het ook niet aan dus laat hem er bij en groeit er misschien een beter team .En dan misschien ook weer wat plaatsjes naar boven.Als je hem geen kans geeft dan kun je als supporter ook geen kritiek op die jongen hebben


  Maak melding

 6. Uit zeer betrouwbare bron heeft V-bal waargenomen dat Ugur Yildirim het komende seizoen zal spelen voor FC Zwolle. Afgelopen week wist Goal al te melden dat zowel de club als de speler er bijna uit waren. Vandaag was het dan zover, beide partijen kwamen een één-jarig contract overeen.

  “Hij wordt gek gemaakt door zaakwaarnemers. Als hij hier weer zijn oude niveau haalt, komt er wel een goede club voor hem”, liet trainer Jan Everse weten aan De Sentor nog voordat beide partijen eruit waren.

  De Turkse Nederlander wist via goed spel bij Go Ahead Eagles een transfer naar SC Heerenveen te forceren. De middenvelder zette hier zijn goede reeks voort, waarna hij ook een aantal interlands speelde voor het Nederlands elftel. Yildirim stond voornamelijk bekend als een speler met een zuivere vrije trap.

  Na zijn avontuur in Friesland vertrok Yildirim naar Turkije, waar zijn club hem niet optijd uitbetaalde. De, van oorsprong Turkse, voetballer wist via een zaak bij de FIFA een transfervrije status te bemachtigen. De voormalig-international trainde al een tijd mee bij FC Zwolle.

  V-bal


  Maak melding

 7. Ugur Yildirim heeft een nieuwe club gevonden. Na mislukte stages in Engeland en Azerbeidzjan tekende de enkelvoudig Nederlands international een contract bij de Turkse tweededivisieclub Kasimpasa.

  De voormalig voetballer van SC Heerenveen was de afgelopen maanden op proef bij Blackburn Rovers, Plymouth Argyle, Watford en Neftchi Bakoe. Maar tot een contract kwam het niet. Kasimpasa is nu zijn nieuwe club. Yildirim heeft er een goed gevoel bij.

  ‘Ik weet: nóg een keer een verkeerde keuze en het is gedaan met mijn carri?re’, zegt Yildirim in De Pers. ‘Om goed te presteren heb ik rust nodig. Daarom heb ik me goed laten voorlichten van verscheidene kanten. Als deze club kampioen wordt, speel ik volgend jaar al in de hoogste divisie. Dat is precies de impuls die ik nodig heb.’

  In de zomer van 2007 stapte Yildirim over van Heerenveen naar Gaziantepspor, maar aan het begin van 2008 verliet hij de club nadat hij maanden geen salaris had ontvangen. Sivasspor was zijn nieuwe club, daar vertrok Yildirim afgelopen zomer vanwege het ontbreken van sportief perspectief.

  VI


  Maak melding

 8. voor de poen is okay, echter na heerenveen heeft ie steeds de slechtst denkbare clubs gekozen, las in VI dat ie ook een elftal zaakwaarnemers heeft en ja, die gaan zeker voor de poen.


  Maak melding

 9. Of een keuze goed of slecht is kun je pas achteraf bepalen.
  Het lijkt of Marco van B. hem ook gek heeft gemaakt met zijn vooruitzichten in het NL-team. Die jongen had trouwens wel degelijk een hele deftige voorzet en kon leuk ballen.

  Zaakwaarnemers, tja die verkloten de hele markt. Makkelijk verdienen en alleen maar aan je eigen geldbuidel denken. Hoe meer je er hebt, hoe onduidelijker lijkt me. En hoe duurder.

  Ook een verhaal, Kaka…


  Maak melding

Reageer