Lustrum Zwolle Culinair

Zwolle – Vrijdagavond is in de Zwolse Broerenkerk de vijfde editie van Zwolle Culinair geopend. Tijdens de opening werd een cheque van 2.600 euro uitgereikt aan Lianne Booijink van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Het was de opbrengst van Dinner in The Sky en Zwolle Culinair.


V.l.n.r. Ton Kolman, Gertie Sonnenberg,
Gerard van Dooremolen en Lianne Booijink…

Foto: Jan Boertien

Het tijdstip van de opening kon overigens maar nipt gehaald worden. Door een grootscheepse politieactie in de binnenstad van Zwolle kon de organisatie later dan gepland Zwolle Culinair opbouwen. Door een grote inzet van iedereen kregen ze het toch voor elkaar! Zwolle Culinair is uitgegroeid tot meer dan een presentatie van gerechten. Men kan er plaatsnemen in heuse mini-restaurants die ook een goede indruk geven van de sfeer van het restaurant. Het publiek dat binnenloopt is zeer gevarieerd. Mensen die na het winkelen even een hapje willen eten, fijnproevers die een keur aan restaurants afgaan, en zakenlieden die even komen netwerken op het Ontmoetingsplein. Daar kan men in een gezellig ingerichte bar onder het genot van een drankje of een kop koffie even bijpraten.

De afgelopen jarenwas Zwolle Culinair een groot succes. Men genoot zichtbaar van de gerechten en de akoestische live-muziek. Om optimaal te kunnen genieten van de verschillende gerechten is het dan ook aan te raden om vroegtijdig naar het evenement te komen.

De deuren van de kerk zijn voor het publiek geopend:

– op zaterdag van 14.00 – 23.00 uur
– en op zondag van 14.00 – 23.00 uur.

Artikel delen:

Reageer