Fonds-wervingsproject voor KiKa start in Zwolle

Zwolle – Eind oktober 2008 verkoopt het gerenoveerde City Hotel in Zwolle aan het Rodetorenplein als eerste in Nederland de unieke KiKa-Moodboards. 30% van de opbrengst van deze speelse gadget komt ten goede aan KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij).

Het KiKa-Moodboard is vervaardigd uit RVS en laat kinderen op een leerzame en speelse manier met hun naasten communiceren. Het bijgesloten sticker vel met smileys en teksten geven de verschillende ‘moods’  van kinderen weer. De gadget is ontwikkeld door initiatiefnemer P.C. Millenaar in samenwerking met M. de Gooijer van Studio Bandita. KiKa heeft als algemeen doel het werven van fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker, gericht op minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. De verkoop van het KiKa-Moodboard start eind oktober 2008 het City Hotel Zwolle. Iedere gast ontvangt bij aankoop van het KiKa-Moodboard 5 euro korting (p.p.) op de overnachting.

Flyers en informatie zijn verkrijgbaar bij de receptie. Elk KiKa-Moodboard is voorzien van een uniek referentienummer welke is te controleren bij KiKa. Mail dit nummer dan naar info@kika.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer