Meisje mishandeld in Westenholte

Zwolle – Aan het Petuniaplein is vrijdagavond 24 oktober een 17-jarige jongen uit Zwolle aangehouden voor mishandeling van een 15-jarig meisje uit Zwolle.

Het slachtoffer zat samen met nog een aantal andere meisjes eerder die avond in een woning aan de Dilleweg, toen de verdachte met drie andere jongens hier aan de deur kwam. Er werd gescholden en gedreigd door de groep jongens, waarbij o.a. de fietsen van de meisjes werden omgegooid. Hierop kwamen de meisjes naar buiten, waarop het slachtoffer achter de verdachte aanging. Deze wierp een schutting voor haar voeten, waardoor ze viel en vervolgens mishandelde hij haar. Een politiemedewerker ziet even later kans op het Petuniaplein deze verdachte aan te houden op basis van zijn signalement. Er is proces-verbaal opgemaakt en de jongen zit nog vast.

Artikel delen:
Reacties 9

 1. wat maakt het uit dat er hangjongeren staan dat hebben jullie vast vroeger ook gedaan mensen beschuldigen de jeugd er altijd van dat zei alles doen maar dat is niet zo en anders komt u er ’s avonds gezellig bij staan dan merk je hoe de jeugd is..
  mensen doen net of het monsters zijn maar dat zijn ze niet!!


  Maak melding

 2. Dat zou wel gezellig geweest zijn voor die meisjes , waarom laten die jongens die meisjes gewoon is niet met rust , altijd dat gedonder laat ze een leven gaan zoeken!


  Maak melding

 3. Ik vind het echt niet normaal van die jongens die meiden willen een leuke avond hebben en dan moeten die jongens het verpesten dat gaat toch te ver ik vind het echt niet normaal… beseffen ze wel eens wat ze allemaal hebben aangericht. Echt ik snap het niet, ze hebben de meiden avond verpest en ook nog de avond van zichzelf.. Hoop dat ze er goed voor moeten boete.


  Maak melding

 4. ik ben het helemaal met jou eens tijs, ik vind dit ook echt niet normaal , laat die jongens maar lekker thuis op de bank zitten in plaats van de avond van deze meisjes te verpesten.

  :'(


  Maak melding

 5. Wat erg zeg hoe kan je zoiets doen, verschikkelijk.

  =========

  NOTE:
  Floortje blijkt van hetzelfde IP-adres als Tijs te reageren.
  Degene gebruikt ook een vals e-mailadres.

  Redactie Weblog Zwolle  Maak melding

Reageer