ADO-aanvaller Fernandez op stage bij FC Zwolle

Zwolle – Guyon Fernandez mag proberen een contract te verdienen bij FC Zwolle. De aanvaller van ADO Den Haag is door de club uit de Nederlandse Jupiler League uitgenodigd voor een stage, meldt AD/Sportwereld.

De 22-jarige aanvaller traint de komende drie dagen mee met de selectie van FC Zwolle. Na de proefpoeriode neemt de technische staf een beslissing of Fernandez in aanmerking kan komen voor een contract. ADO-trainer André Wetzel nam de aanvaller dit seizoen niet op in de A-selectie. Momenteel speelt hij zijn wedstrijden in het tweede elftal. Het voorgaande seizoen brak Fernandez door onder Wiljan Vloet.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. FC Zwolle heeft de beslissing over het wel of niet aantrekken van testspeler Guyon Fernandez op de lange baan geschoven. De middenvelder van ADO Den Haag is momenteel op proef in Zwolle.

    Trainer Jan Everse wil nog niets kwijt over zijn mening over de testspeler. “Hij traint mee met het oog op mogelijke veranderingen in de selectie tijdens de winterstop”, zegt Everse in De Stentor.
    Fernandez brak vorig seizoen onder trainer Wiljan Vloet door bij ADO Den Haag. Nu André Wetzel de scepter zwaait in het Forepark, is hij veroordeeld tot het trainen en meespelen met Jong ADO.

    Voetbalprimeur


    Maak melding

Reageer