Politie Zwolle zoekt getuigen en beelden van mishandeling agent - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Politie Zwolle zoekt getuigen en beelden van mishandeling agent

Zwolle – Maandagavond was het erg onrustig in de stad en waren er veel agenten aanwezig. Zo waren er ook agenten in een auto op de Melkmarkt en het Rodetorenplein.

Een groep jongeren vond het nodig om stenen tegen de politieauto te gooien. De steen ging door de ruit – in het gezicht van de collega. De politie heeft twee minderjarige jongens aangehouden. Voor de afronding van het onderzoek heeft de politie een volledig beeld nodig. Ook sluiten zij meer aanhoudingen niet uit.

De politie hoopt op hulp van omstanders of omwonenden die beelden hebben gemaakt van dit misdrijf. “Was jij maandagavond op de Melkmarkt en het Rodetorenplein, of woon je hier en heb je camerabeelden gemaakt tussen 20.30 en 20.45 uur? Upload ze dan via onderstaande link https://www.politie.nl/alge…/meldingen-over-rellen.html…
Ook als hierop niet het gooien met de stenen te zien is, krijgen we graag je beelden. De auto stond op de scheiding van de Melkmarkt en het Rodetorenplein.”


Heb je geen beelden, maar wel informatie over deze mishandeling? Neem ook dan contact op met de politie. Dat kan via Facebook, of 0900-8844. Anoniem informatie doorgeven mag natuurlijk ook: 0800-7000

Artikel delen: