Fietsersbond deelt (waarde)bonnen uit in Zwolle

Zwolle – Maandagavond 3 en woensdagavond 5 november kunt u leden van de Fietsersbond aantreffen op diverse fiets-invalswegen naar het centrum. Daar krijgen mensen die de fiets-verlichting niet voor elkaar hebben een (waarde)bon, waarmee een gratis* reparatie wordt gedaan.

Op donderdagmiddag  6 november van 14.00 tot 18.00 en op zaterdag 8 november van 13.00 tot 17.00 kan de fietsverlichting gratis* gerepareerd worden op de stand die staat opgesteld op de Grote Markt. Dat is nog eens wat anders dan een bekeuring… Tevens maakt u kans op een van de vier waardebonnen van Fietsned, waarvoor je een jaar lang wegenwachtservice onderweg krijgt aangeboden. (a la ANWB).

De organisatie ligt bij de Fietsersbond, het reparatiewerk doen monteurs van de fietsenzaken Nowak en Scholten . Uw fiets is dus in vertrouwde handen. Ook U kunt gratis uw fietsverlichting laten repareren bij de stand. Het onderzoek en arbeid zijn kosteloos.

*Wanneer voor een reparatie materiaal nodig is (nieuwe dynamo of batterijtje bijvoorbeeld) is dat ter plekke voor de winkelprijs te koop. De Fietsersbond en haar compagnon heten u van harte welkom op de stand. Voor meer informatie, raadpleeg www.fietsersbond.nl/zwolle of bel de contactpersoon van de Fietsersbond, Jelle ter Burg 038-4651391

Overigens: ook zonder waardebon kunt U terecht. U wordt gratis geholpen!

Artikel delen:

Reageer