Start kaartverkoop Indoor Tractor Pulling Zwolle

Zwolle – De kaartverkoop van het tractorevenement Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen van Zwolle gaat 1 november van start. Zaterdag 24 januari start het Tractor Pulling seizoen 2009 weer met de indoorwedstrijd in de IJsselhallen. Vele duizenden toeschouwers uit binnen- en buitenland kunnen genieten van een enerverende wedstrijd die spannend blijft tot de laatste pull.

Tijdens Salland Olie Indoor Tractor Pulling in de IJsselhallen beleeft men de sport op zijn best. De tribunes staan direct opgesteld naast de baan waardoor het publiek slechts enkele meters verwijderd is van de krachtpatsers die voorbij komen razen. U komt ogen en oren te kort en wanneer de van turbinemotoren voorziene machines van start gaan, waant u zich even op de startbaan van Schiphol!

Programma

Om 11.00 uur begint de éérste sessie, met daarin de 2,5 ton vrije klasse, de 950 kilo vrije klasse én de 4,5 ton vrije klasse. In de avondsessie, die om 18.00 uur begint, zullen de 2,6 ton Two Wheel Drives en de 3,5 ton vrije klasse acte de presence geven. Deze sessie zal traditiegetrouw afgesloten worden met de altijd spectaculaire alkyburner superstock klasse. Uiteraard zal de nationale top aangevuld worden met toppers uit Europa.

Kaartverkoop is begonnen!

Kijk voor meer informatie over het evenement en voor het bestellen van kaarten op: www.indoortractorpulling.nl. Kaarten zijn vanaf 1 november tevens verkrijgbaar bij Texaco Dingerink, IJsselcentraleweg 3 in Zwolle (geen pinmogelijkheid!). Kaarten kosten voor volwassenen € 26,00 voor de middagsessie en € 28,50 voor de avondsessie, kinderen t/m 14 jaar betalen € 15,00 per sessie (tarieven excl servicekosten).

Artikel delen:
Reacties 3
  1. wordt het niet eens tijd dat er speciale regels komen voor dit soort evenementen? deze machines produceren enorm veel kabaal en slurpen enorme hoeveelheden benzine.


    Maak melding

Reageer