Asfalteringswerkzaamheden aan Nieuwe Havenbrug

Zwolle – De gemeente Zwolle start op maandagochtend 3 november a.s. met de asfalteringswerkzaamheden aan de Nieuwe Havenbrug, gelegen tussen de Burgemeester van Roijensingel en de Eekwal. De werkzaamheden veroorzaken overlast voor het verkeer. De activiteiten duren tot en met vrijdag 7 november aanstaande. De werkzaamheden worden uitgevoerd in kader van onderhoud. De huidige asfaltlaag op het brugdek laat los. Om deze reden wordt er noodzakelijk onderhoud uitgevoerd.

Gemotoriseerd verkeer wordt geadviseerd om te rijden via Burgemeester van Roijensingel, Emmawijk, Harm Smeengekade, Kamperpoortenbrug, Eekwal en omgekeerd. Parkeerterrein Potgietersingel blijft bereikbaar via de omleidingsroute. Fietsers worden verzocht een andere fietsroute te nemen of lopend gebruik te maken van het trottoir. Voetgangers behouden doorgang via het trottoir, er is één gedeelte beschikbaar. Bebording geeft dit aan. Stads- en streeklijnen van Connexxion en lijnen van Veolia rijden via de omleidingsroute. Er is een tijdelijke bushalte aanwezig aan de Burgemeester van Roijensingel. Bushalte Eekwal vervalt gedurende het werk.

Voor meer informatie over andere wegwerkzaamheden in Zwolle, kan men vinden op de website www.bereikbaarheidzwolle.nl van de gemeente Zwolle.

 

 

Artikel delen:

Reageer