Popfront presenteert Miss Montreal

Zwolle – Zo nu en dan heeft Popfront singer-songwriters in huis, en dat is ook het geval op vrijdag 14 november. Gitaarversterkers blijven in de kast en de sfeerverlichting gaat aan. Er zijn drie optredens met als hoofdact niemand minder dan Miss Montreal!

De 22 jarige Marike van der Meij, die al vanaf haar elfde actief is in de muziek, zal de avond openen. Tot haar vijftiende was ze zangeres en bassiste van Unearthly en New Day. Toen werd het een tijdje stil maar nu is ze terug; dit keer zonder band maar met gitaar en een dijk van een stem. Vervolgens beklimt eenderde deel van de Zwolse band Cool Genius het podium. Na een overdonderd debuut van eerder genoemde band probeert Erik Neimeijer het nu solo. Een paar van zijn grootse invloeden zijn: Tom Waits, Paul Simon, Paul McCartney en Johnny Cash. Last but not least: Sanne Hans. Oftewel Miss Montreal. Ook wel bekend als die mevrouw met de gitaar van de Slankie reclame.

Sanne heeft al enige bekendheid verworven met Ysis maar timmert nu zelf met haar band hard aan de weg. Dit doet ze uiteraard in Nederland, maar ook in Amerika is ze goed bezig. De single “Just A Flirt” is deze week megahit op 3 FM en zullen we ongetwijfeld terughoren deze avond.

Kortom: voor een avond vol mooie luisterliedjes moet je vrijdag 14 november bij Popfront zijn. Aanvang 21.00 uur in het vertrouwde pand aan de Burgemeester Drijbersingel 5. De entree is zoals altijd gratis. www.popfront.nl.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. popfront presenteert Miss Montreal
  Opgelet veranderde speeltijden

  Miss montreal zal de avond beginnen rond 21.30
  Marike zal als tweede spelen
  Erik neimeijer zal de avond afsluiten.

  Kom dus op tijd als je Miss Montreal wil zien!!!!!!
  Deze avond is mede mogelijk gemaakt door 038 Agency (boekingen Erik Neimeijer en Miss Montreal)


  Maak melding

Reageer