Carnaval in Sassendonk weer van start!

Zwolle – Veel carnavalsvierders uit Zwolle en wijde omgeving beginnen weer de kriebels te krijgen. Het Sassendonkse carnavalsseizoen 2008/2009 gaat weer van start. Onder aanvoering van een Stadsprins gaan de vele verenigingen, groepen en individuele carnavalsvierders er weer een doldwaze periode van leut en gezelligheid van maken.

De Carnavals Vereniging de Eileuvers opent het carnavalsseizoen op zaterdag 15 november 2008 feestelijk met haar traditionele zittingsavond. Hier zal de nieuwe Stadsprins voor het seizoen 2008/2009 rond 21:30 uur zijn opwachting maken. De C.V. de Eileuvers willen van deze avond een groots feest maken. En aangezien de Stadsprins er voor alle carnavalsvierders is nodigen zij iedereen dan ook graag uit om deze avond met hun te vieren. De toegang is gratis.

Deze avond wordt gevierd in de WRZV Hallen, die wordt omgetoverd tot een gezellige feestzaal. Hier kan men genieten van creatief en ontspannend amusement, met leut en gezelligheid als ingrediënten. En de rokers hoeven niet buiten te staan…

Het programma:

19:30 uur Zaal open

20:00 uur Opening van de avond

20:20 uur Abdicatie van Prins HePpie

21:30 uur Opkomst nieuwe Prins der Eileuvers, Stadsprins van Sassendonk

22:15 uur spetterende optredens van o.a.:

v          Dansmariekes van de Eileuvers

v          De Pippi’s

v          HH& De Adjes

v          Bekende Zwolse artiesten

v          De Wezenloze Spoorblaozers

p.s. Tijdens deze avond zullen er speciale Eileuvermunten worden verkocht. De munten van de WRZV Hallen worden deze avond niet geaccepteerd.

Artikel delen:

Reageer