Tankstation Haan - Foto: Peter Denekamp
Tankstation Haan
Foto: Peter Denekamp

Zwollenaar gewond bij steekpartij in Zeeheldenbuurt, verdachte aangehouden

Zwolle – Een 23-jarige man uit Zwolle is maandag gewond geraakt bij een steekpartij in een woning in de Van Heemskerckstraat. Ondanks zijn letsel wist hij nog bij het tankstation op de Hanekamp te komen.

Rond zeven uur ’s avonds rukte de politie maandag uit naar Tankstation Haan aan de Hanekamp. Een gewonde man sloeg daar alarm nadat hij bij een conflict in een woning in de Van Heemskerckstraat was gestoken. Het slachtoffer is per ambulance naar het Isala ziekenhuis gebracht.

De politie startte direct een onderzoek in de ongeveer driehonderd meter verderop liggende woning aan de Van Heemskerkstraat. Ook werden er enkele getuigen gehoord.

Dinsdagochtend meldde een 24-jarige Zwollenaar zich op het politiebureau aan de Koggelaan. De man gaf aan het slachtoffer te hebben gestoken. “Hij is daarop aangehouden en ingesloten voor verder verhoor,” zegt Sven Strijbosch, woordvoerder van politie Oost-Nederland.

“Het onderzoek loopt nog steeds. Nu we een verdachte hebben proberen we het één en ander in kaart te brengen,” aldus Strijbosch. “Als er mensen zijn die iets gezien of gehoord hebben dan is die info uiteraard van harte welkom.”

Artikel delen: