Grote Kerkplein extra parkeerlocatie voor kort parkeren

Grote Kerkplein extra parkeerlocatie voor kort parkeren

Zwolle – Vanaf woensdag is het toegestaan om online bestellingen zelf op te halen in de winkel. Naast de reguliere parkeerplaatsen, is ook het Grote Kerkplein tijdelijk beschikbaar als parkeerlocatie.

Niet-essentiële winkel blijven voorlopig nog gesloten. Een tegenvaller voor alle ondernemers die al zo lang in een lastige positie zitten. Gelukkig is er een lichtpuntje. Vanaf woensdag 10 februari is het mogelijk om spullen te bestellen en deze zelf af te halen op een afgesproken tijdstip. Dit ontlast bezorgdiensten en biedt ondernemers meer perspectief.

Om klanten tegemoet te komen en hun de mogelijkheid te bieden om dichtbij winkels te kunnen parkeren, is het mogelijk om (m.u.v. vrijdag tijdens de markt) op het Grote Kerkplein 30 minuten te parkeren voor het ophalen van bestellingen of het afhalen van maaltijden. Daarnaast zijn uiteraard ook de reguliere parkeerplekken beschikbaar.

Het is niet toegestaan om uw auto op andere plekken dan de regulieren parkeerplekken of het Grote Kerkplein te parkeren. Zo voorkomen we onveilige situaties en zorgen we ervoor dat het centrum voor zowel bezoekers, inwoners als ondernemers een veilige en toegankelijke plek blijft.

De Rijksoverheid heeft een aantal voorwaarden opgesteld voor het ophalen van bestellingen. De voorwaarden staan in deze infographic.

Artikel delen: