Sassendonk 2021: Stil, maar niet verlaten! #SamenSassendonk

Sassendonk 2021: Stil, maar niet verlaten! #SamenSassendonk

Zwolle – De Zwolse horeca maakt moeilijke tijden door. Om hen te ondersteunen, hebben de carnavalsverenigingen als Gezamenlijk Carnavalsoverleg (GCO) Zwolle een unieke spatel-actie bedacht.

Iedereen kan tijdens carnaval (vrijdag 12 t/m dinsdag 16 februari) een spatel kopen voor de prijs van 2 munties (€ 5,- per spatel). Het geld dat zzij hiermee ophalen, schenken ze aan het carnavalscluster binnen de Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ). Zo kunnen zij samen de eerste benodigde investeringen voor het carnaval 2022 mogelijk maken.

De Zwolse carnavalshoreca staat elk jaar voor de verenigingen klaar en nu vinden zij het gepast iets voor hen te doen. Ze hebben niet de verwachting dat juist zij de horeca hiermee overeind gaan houden. Wel kunnen ze iets van troost en steun bieden.

Spatels zijn te bestellen door een e-mail te sturen naar spatel@sassendonk.nu, met vermelding van naam, adres, aantal en telefoonnummer. Na betaling wordt de spatel gratis geleverd in Zwolle en Hattem. Voor overige plaatsen komen de portokosten erbij.

Artikel delen: