Typhoon - Foto: Erik Delobel
Typhoon
Foto: Erik Delobel

Tv-programma Podium Pop Up met Typhoon in Hedon

Zwolle – Poppodium Hedon in Zwolle is zaterdag 20 februari het decor van het NTR-televisieprogramma Podium Pop Up.

Het televisieprogramma bestaat uit een serie mini-concerten waarin musici met een verschillende achtergrond, die vanwege de crisis veel projecten zien verdampen, gezamenlijk optreden op een bijzondere locatie. De aflevering met Typhoon en K.O. Brass vanuit Hedon wordt zaterdag om 22.00 uur uitgezonden op NPO 2.

Afgelopen week verraste Typhoon een aantal vrijwilligers en medewerkers van Hedon, dat al ruim twintig jaar de thuishaven is van de gevierde Zwolse muzikant. Samen met koperkwintet K.O. Brass gaven de muzikanten een optreden vol improvisatie in hun eigen ‘thuis’. Sinds de uitbraak van Covid-19 zijn ook bij hen veel shows gecanceld. De musici zijn dan ook bijzonder blij dat ze voor Podium Pop Up mogen optreden en daarvoor een honorarium krijgen.

Programmeur Erik Delobel van Hedon: “Het is mooi om te zien dat Typhoon ervoor kiest om onze vrijwilligers en personeel op deze manier te bedanken. Hij komt al jarenlang bij ons over de vloer en heeft een speciale band opgebouwd met Hedon, fijn dat we meer zijn dan alleen een podium.”

Artikel delen: