Opening eetcafé The Melting Pot in Hedon

Zwolle – Zondagmiddag vond in het café van Hedon de officiële opening plaats van een nieuw wekelijks eetcafé. Onder de noemer The Melting Pot kun je vanaf november elke woensdagavond terecht bij het poppodium voor een lekkere daghap terwijl een deejay de achtergrondmuziek verzorgt. Dit voor een schappelijke prijs. Vier zondagen per seizoen wordt extra uitgepakt met livemuziek, DJ’s, Fingerfood en bijpassende aankleding tijdens The Melting Pot DeLuXe. Op de eerste ‘Melting Pot’ kwamen 40 muziek- en culinaire liefhebbers af.

Een nieuw begrip in Hedon: The Melting Pot. Vanaf november iedere woensdag in Hedon. Deafchef Edo flanst met plezier een compleet drie gangen menu in elkaar tot een culinair verantwoorde daghap. Keuzes hoef je niet te maken, dat heeft de chef al gedaan. Zowel de bloeddorstige carnivoor als de zelfbewuste vega kan aan het eind van de avond met een voldaan gevoel weer naar huis. Is dat alles? Nee niet helemaal, elke woensdag is een DeeJay verantwoordelijk voor de eetlustopwekkende plaatjes en samen met het voedsel van Edo wordt zo een unieke sfeer gecreëerd.  En de kosten? Daar hoef je het niet voor te laten. Een daghap kost namelijk bij The Melting Pot exact € 8,00.

Delicious DeLuXe

Vier zondagen per seizoen gaan we een stap verder met The Melting Pot DeLuXe. Geen daghap maar Edo’s fameuze fingerfood creaties, live muziek in jazzy sferen met bijpassende aankleding. Open van 16:00 uur tot 21:00 uur.

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer