Uitslag wedstrijden PEC Zwolle voorspellen bij OldStars Voetbalkenner 2021

Uitslag wedstrijden PEC Zwolle voorspellen bij OldStars Voetbalkenner 2021

Zwolle – Bij OldStars walking football gaat het om bewegen. Gewoon lekker een balletje trappen met elkaar, ook als je al wat ouder bent. Minstens net zo belangrijk is het sociale contact na afloop van de training.

In de derde helft wordt er onder de Oldstars, zelf veelal oud-voetballers, vanzelfsprekend veel over voetbal gepraat. De een weet nog beter dan de ander wie er kampioen van de Eredivisie wordt. En als ik trainer was, dan zou ik…

Door de coronamaatregelen ligt het walking football zo goed als stil. Er wordt door senioren wel gesport in tweetallen, maar echt een lekker ouderwets partijtje spelen zit er niet in. Uiteraard wordt nu ook het gezellig napraten over voetbal gemist. En de discussies over de verschillende wedstrijden en uitslagen. Tja, en wie krijgt er nu gelijk over het kampioenschap? Wie doet de beste voorspellingen?

PEC Zwolle United, het maatschappelijk hart van PEC Zwolle, daagt alle OldStars uit Zwolle en de wijde regio uit om de titel OldStars Voetbalkenner 2021 in de wacht te slepen. Ook oudere voetballiefhebbers, die geen walking football spelen, worden uitgenodigd om mee te doen.

Wie lukt het om de uitslag van vijf wedstrijden van PEC Zwolle juist te voorspellen? En dan gaat het niet om de exacte uitslag, maar om het resultaat: winst, verlies of gelijkspel. Aangevuld met een drietal voorspellingen over het aantal doelpunten. Meedoen kan door een deelnameformulier aan te vragen via e-mail: united@peczwolle.nl.

Artikel delen: