Mannen gepakt met balletjespistool

Zwolle – Op de Conradstraat zijn zondagavond 2 november twee 22-jarige mannen, uit Utrecht en Zwolle aangehouden voor verboden drugs- en wapenbezit.

 

Bij een controle werd in hun auto een zakje wiet en een verboden balletjespistool aangetroffen. De drugs en het wapen (voor afdreiging geschikt) werden in beslaggenomen. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

18 gedachten over “Mannen gepakt met balletjespistool”

  1. wiet…verboden drugs bezit? Grote vangst? Je weet niet wat iemand met een namaak pistool van plan is, waarom zou je zon ding uberhaupt bij je hebben?

  2. Waarom werd de drugs in beslag genomen?….misschien ligt het aan mij, maar je mag toch een paar gram op zak hebben? Klopt dit? Wie kan me dit uitleggen? Wil het nu eindelijk wel eens begrijpen 😉

    Dat balletjespistool, tja, als het echt zwart is, ik vind het niet zo’n probleem, maar je kunt er mensen aardig mee afschrikken….althans, sommigen lijken behoorlijk

  3. Het wordt gedoogd om 5 gram op zak te hebben. Daarom krijg je daarvoor waarschijnlijk geen proces-verbaal, maar ze mogen het wel degelijk in beslag nemen.

  4. wat een lariekoek is het dan om het in beslag te nemen. Die mensen hebben er gewoon voor betaald. Kunnen zij uiteindelijk niet veel aan doen, dat de wet enigzins krom en omslkachtig in elkaar steekt. Ik had die agent op zijn zenuwen gewerkt, maar precies zoveel als de wet toelaat;)

  5. 2 mannen zitten s’avonds laat in hun auto (te blowen?) op een verlaten industrie terrein en ze hebben een echt lijkend pistool bij zich…mensen komop he, dat is toch niet goed :'(

  6. Och Leen, dus iemand die blowt is per definitie een verkrachter? Jij durft wel wat te zeggen hoor. Hopelijk ben je zelf een beetje warrig en bedoel je het niet zo!

  7. @Leen, het soort misdrijven waar jij op doelt worden meestal gepleegd als de dader(s) onder invloed is van het maatschappelijke geaccepteerde goedje alcohol.
    Dus verstop maar snel je tray met blikken Sch?ltenbrau, de buren zouden wel eens vreemd over je kunnen gaan denken.

  8. prima dat ze opgepakt zijn, wat heeft dat volk aan de conradstraat te zoeken? ik zie vaak lantefanters op het industrieterrein scharrelen al dan niet met oost-europese kentekens. zelfs mijn houten pallets twv 2,50 euro moet ik al aan de ketting leggen.

Reacties zijn gesloten.