Waterdebat voor studenten

Zwolle – Onder de noemer ‘Voer het debat of word nat’ houdt het Waterschap Groot Salland op woensdag 12 november een speciaal waterdebat voor studenten. In aanloop naar de komende Waterschapsverkiezingen binden zij, zowel onderling als met diverse lijsttrekkers van de deelnemende partijen, verbaal de strijd met elkaar aan.

Studenten kunnen zich gratis aanmelden en volgen eerst een korte debatworkshop van het Nederlands Debat Instituut. Voor de beste debater ligt een dinerbon ter waarde van € 100,- klaar. Met het waterdebat wil het Waterschap Groot Salland jongeren interesseren voor het waterschapswerk en de verkiezingen. Studenten vanaf 18 jaar, studerend of woonachtig in het werkgebied van Groot Salland (West-Overijssel), kunnen aan het waterdebat deelnemen. Grofweg behelst dit gebied de lijn Kampen – Zwolle – Raalte – Deventer – Ommen – Staphorst. Jongeren en studenten worden opgeroepen zich aan te melden. Aan het debat en de daaraan voorafgaande debattraining (met certificaat van het Debatinstituut) zijn geen kosten verbonden.

Het debat wordt gehouden op Hogeschool Windesheim in Zwolle. Aanmelden kan via peek@debatinstituut.nl of 035 – 625 20 50.

Het programma ziet er als volgt uit:

09.00 – 12.00 uur       : gratis workshop debatvaardigheden

12.00 – 13.00 uur       : gratis lunch voor alle deelnemers

13.00 – 15.00 uur      : interactie debat over water tussen studenten onderling en lijsttrekkers

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer