Broer bekent moord op Assendorper Seyah

Zwolle – De broer van een 56-jarige Mohammadi Seyah, die in zijn woning aan de Molenweg in Zwolle dood werd gevonden, heeft betrokkenheid bij de gewelddadige dood bekend.

Op dit moment is de politie bezig de man te verhoren. Twee weken geleden is de man opgepakt in Londen. Dit weekeinde is hij uitgeleverd aan Nederland. De politie vond het slachtoffer half oktober in zijn badkamer met verwondingen aan zijn nek. De politie startte direct een groot buurtonderzoek.

Bron: RTV Oost

Artikel delen:
Reacties 11
  1. Ja John, ik denk dat iedereen ertoe in staat is, wanneer de ze in bepaalde situaties terechtkomen. De een wat sneller dan de ander, maar ik denk dat iedereen zover kan afglijden, inderdaad :'(


    Maak melding

  2. De man die wordt verdacht van moord op zijn broer in Zwolle heeft uit zelfverdediging gehandeld. Dat zegt zijn advocaat.

    Volgens de verklaring van de verdachte is hij bij een ruzie door de broer aangevallen met een mes. Hij zou hem het mes hebben ontfutseld en hem daarbij hebben gestoken. De ruzie ging over een erfenis. De Zwollenaar werd vorige maand dood gevonden in zijn huis op de Molenweg. Hij had steekwonden in zijn nek. De verdachte is later gearresteerd in Londen. Het politie-onderzoek loopt nog. De verdachte wordt psychisch onderzocht en er komt nog een reconstructie van de zaak in het huis op de Molenweg.

    RTV Oost


    Maak melding

Reageer