Media-aandacht voor Sinterklaasmuseum Zwolle

Zwolle – Het Sinterklaasmuseum Zwolle is aanstaande zaterdagmorgen te gast in het NCRV radio programma Cappuchino. Dit naar aanleiding van de uitkomst van een groot onderzoek van het Nederlands Centrum voor Volkscultuur over de tradities in Nederland. Hieruit blijkt dat het Sinterklaasfeest veruit het meest populair is.

Het museum geniet al weer ver voor de komst van de Sint, van nationale media aandacht. Vorig jaar was het zelfs te zien in het tv programma Man Bijt Hond en het NOS journaal! Eigenaar Meine Boonstra zal zaterdagmorgen aan tafel schuiven tussen 11 en 12 uur. Het programma wordt uitgezonden op radio 2.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Moet ik op de vroege morgen weer op zoek naar de betekenis van introspectie, zucht…..

    Een verhoging van het vermogen tot introspectie betekent dat u in staat bent uw gedrag, gevoelens, gedachten, ervaringen, herinneringen en dergelijke beter waar te nemen en beter te beoordelen. U kunt zogezegd dieper bij uzelf naar binnen kijken, te rade gaan. Hierdoor kunt u meer antwoorden vinden op bijvoorbeeld wat u motiveert, waarom dit u motiveert. Waarom u tegen iemand opziet of juist waarom u iemand boeiend vindt, etc.

    Weer wat geleerd. Bedankt Opletter.


    Maak melding

Reageer