Windesheim houdt open dagen op 14 en 15 november

Zwolle – Windesheim opent zijn deuren. Iedereen die wil weten wat Windesheim te bieden heeft aan hbo-opleidingen is welkom op vrijdag 14 november van 13.00-17.00 uur en op zaterdag 15 november van 10.00-14.00 uur. Op deze dagen zijn er ook voorlichtingsbijeenkomsten in het OndernemingenCentrum in Lelystad over het onderwijsaanbod van Windesheim in Lelystad. De programmaoverzichten en de routebeschrijvingen zijn te vinden op www.windesheim.nl/opendagen.

Tijdens de open dag valt er op Windesheim van alles te ontdekken. Havisten, vwo’ers en mbo’ers kunnen sfeer proeven, opleidingen bezoeken, voorlichtingsrondes bijwonen en vragen stellen. Op de informatiemarkt in de centrale hal is er informatie verkrijgbaar over studentenverenigingen, studiefinanciering en andere voorzieningen. Ook kunnen belangstellenden informatie krijgen over het Windesheim Honours College, een internationale Engelstalige hbo+ variant met een intensief, interdisciplinair en internationaal onderwijsprogramma. Het Honours College richt zich op studenten met ambitie, die sneller willen studeren of die hun kennis en vaardigheden meer dan gemiddeld willen verdiepen. Daarnaast kunnen belangstellenden zich op de informatiemarkt aanmelden voor een rondleiding door de hogeschool.

Parkeren op de Campus is tijdens de open dagen lastig. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer komen, rijden er gratis Windesheimbussen tussen het NS-station (uitgang Zuid) en de hogeschool.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Volgens mij weten ze op ’t Windesheim wel raad met klad-zuipers ;D
  Joop zal er ook wel een beetje doorgeleerd uit hebben gezien, listig als ie hier ook over komt. Benieuwd naar zijn relaas, over hoe hij blijkbaar toch zonder kleerscheuren weg is gekomen 😮

  Of ben ik te veel geïnspireerd door de pauze verhalen hier. In Giethoorn is Rijk de Gooyers boerderij in de fik gestoken omdat hij te arrogant was. Had het al eens gehoord en nooit bewezen, maar samen met dit:

  In Giethoorn was hr. Froger bijzonder arrogant. Moest achter in de rij wachten en wrong zich naar voren. Nee, zeggen 2 broers: Iedereen moet op zijn beurt wachten. Maaruh uh ik ben René Froger……
  Nixxx mee te maken!
  Heeft ie nog een half woord gezegd toen het licht bij hem uitging. 😀
  De zoon van Bolle Jan heeft vanwege de klap op zijn oog nog optredens af moeten zeggen.


  Maak melding

Reageer