Miniatuur- & Modelbouwspektakel in de IJsselhallen

Zwolle – Liefhebbers van Miniaturen en Modelbouw en alles wat daarmee te maken heeft kunnen in november twee dagen lang hun hart ophalen! Het “Miniatuur- & Modelbouwspektakel 2008” vindt plaats op zaterdag 15 en zondag 16 november in de IJsselhallen te Zwolle. Bekijk de spectaculaire miniatuur- en modelbouwverzamelingen!

Niet alleen zijn er tijdens het Miniatuur- & Modelbouwspektakel vele stands te bewonderen, maar worden er ook levensechte situaties nagebootst. Zo zijn er bergen zand met trucks en graafmachines, een waterbassin waar u schepen en onderzeeërs al varend kan zien, modeltreinbanen in een stukje levensechte natuur, een demonstratie van RC Drifting en helicopters vliegend door de hal. Ook komt de grootste truckbaan van Europa op het Miniatuur- & Modelbouwspektakel! Misschien verovert deze truckbaan een plaats in het Guinness Book of Records! Dit alles brengt de miniatuurwereld tot leven.

De Miniatuur- & Modelbouwbeurs bezit een breed assortiment, de modellen worden getoond in diverse schalen en verschillen van heel oud tot vrij recent. Uiteraard zijn alle vormen van modelbouw aanwezig, zoals: vaartuigen, helicopters, trucks, vliegtuigen, elektro-racers, houtbouw, landbouw-brandweer-kraan-leger en autominiaturen, treinbanen, etc.

Naast de stands met de bijzondere modellen kunt u hier ook terecht voor demonstraties, lectuur en informatie. Laat u inspireren en verrassen op deze bijzondere beurs! 

Gelijktijdig met het Miniatuur- & Modelbouwspektakel vindt in de IJsselhallen het Spellenspektakel plaats. U heeft de mogelijkheid om met één toegangsbewijs beide beurzen te bezoeken. Toegangskaarten kunt u online bestellen via www.spellenspektakel.nl .

Zaterdag 15 november 2008 10.00 – 18.00 uur

Zondag 16 november 2008 10.00 – 18.00 uur

 

Meer informatie over de beurzen vindt u op www.ijsselhallen.nl en www.spellenspektakel.nl.

Of bel (038) 421 18 43

Locatie: IJsselhallen

Rieteweg 4 in Zwolle 

Artikel delen:

Reageer