Zwolle geniet van Holiday on Ice

Zwolle – Woensdagavond was de eerste voorstelling van het reizend ijscircus Holiday on Ice in de volle IJsselhallen van Zwolle. De Mystery-show neemt de bezoekers mee op reis van het verre Oosten tot de wereld van Alice In Wonder­land. Laat je onderweg betoveren door de Dance Macabre en een duizelingwekkende vliegstunt op de tonen van Afro Celt Sound System. Het was genieten voor de liefhebbers van de befaamde ijsshow!

Na een Magische Medley in een echte Amerikaanse High School met een drie-dimensionele bus als centraal decorstuk, komt het tweede deel van Mystery bij Planeet Zodiac, een speelse hulde aan de dierenriem. De levendige Hungarian Rhapsody – act gaat over in een visueel verbluffend schouwspel in Midden-Aarde. Mystery eindigt met een eerbetoon aan het theater en de filmhit ‘The Wiz’. In de Mystery toer van Holiday on Ice schaatsen meer dan 50 schaatsers uit 15 landen die 10 verschillende moedertalen hebben. Per show legt een schaatser gemiddeld 8 kilometer af. Alle schaatsers hebben een internationaal topniveau en samen behaalden ze tal van prijzen op nationale, internationale en wereldkampioenschappen en op de Olympische Spelen.

Via ‘Lees verder’ meer foto’s !!

Deze productie wordt gekenmerkt door een unieke nieuw décor van Award Winner Belgische ontwerper Bart Clement en door de kostuums van de Franse designer Edward Piekny. Geregisseerd door Anthony van Laast en gechoreografeerd door Michael Reed, biedt Mystery een overweldigende trip in de fantasiewereld – op ijs.

 

 

Openingstijden

06/11 19.00 uur
07/11 20.00 uur
08/11 16.00 en 20.00 uur
09/11 12.00 en 16.00 uur

Locatie

Ijsselhallen Zwolle

Prijzen
Reguliere prijzen

 Categorie 1             € 43,-

   Categorie 2             € 39,-

   Categorie 3             € 35,-

   Categorie 4             € 29,-

   Categorie 5             € 19,- 

Deze prijzen zijn exclusief reserveringskosten. Op vrijdagavond en zaterdag geldt een toeslag van € 3,- per ticket. KortingenGroep vanaf 10 personen: 10% korting op alle voorstellingen en categorieën (alleen bij reservering voor dezelfde voorstelling)Kinderen t/m 12 jaar: 50% korting op alle voorstellingen en categorieën60+ : 10% korting op alle voorstellingen en categorieën 

www.holidayonice.nl
kaarten reserveren: 0900 – 300 3000 (0,45 cpm) en www.topticketline.nl

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer