Man aangehouden met brok heroïne

Zwolle – Een 38-jarige man uit Zwolle is woensdagavond 5 november op de Diezerpoortenplas aangehouden en ingesloten voor harddrugbezit.

Hij was in het bezit van een brok heroïne; kennelijk bestemd voor de verkoop. Tegen hem wordt een ander onderzoek ingesteld en proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Maar wat gebeurd er nu mee Plantje, je mag aannemen dat de pliesie het niet inneemt. Maar heeft het een te verleidelijke marktwaarde voor een corrupte agent? Of zouden er geen corrupte agenten zijn? Word het vernietigd?

  Mis in de pers altijd het vervolg….


  Maak melding

 2. Het wordt in beslag genomen en in principe vernietigd. Je moet daarbij tot op zekere hoogte de aanname doen, dat agenten integer zijn.

  Om te checken of agenten integer zijn hebben we in Nederland allerlei organen. Zo is een tijd geleden in Brabant (ik meen Tilburg) een agent en een aantal handlangers aangehouden. Zij verdeelden inderdaad in beslag genomen drugs weer. De straffen hiervoor zijn, naast ontslag op staande voet, niet mis.


  Maak melding

 3. Waarom?
  Omdat de pliesie voorheen altijd meldde hoeveel drugs men in beslag had genomen.
  Tegenwoordig is al dat rekenwerk te veel en te moeilijk voor ze en komen ze aan met een kreet als: een brok heroïne… 😉


  Maak melding

 4. Ach ja arjan was altijd een aardige jongen, maar tegenwoordig helemaal van het padje. vervelend dat die op zo’n manier op de weblog te kakken wordt gezet.


  Maak melding

 5. Lekker dat jij dan hem nog even bij naam noemt als het echt zo is.
  Volgens mij heet ie trouwens gewoon Piet hoor en soms in het gezelschap van ene Klaas. Die kan niet zo goed lopen en heeft een dure een beetje patserige wandelstok.
  Appie P, er is nog hoop! Vanmorgen is er een boot met 250 kilo coke bij ierland onderschept, balen inderdaad, maar er komt nog een boot uit Spanje! 15 november 12:30 in Almere. Ssssst! Wel snel bij zijn , want er zijn er meer van op de hoogte! ;D


  Maak melding

 6. @Pp

  Je kent ‘m?
  Altijd zonde als je bekenden (of welk mens dan ook) ziet afglijden.
  Maar het weblog zet hem niet te kakken, zijn naam wordt zelfs niet genoemd in het verhaal.


  Maak melding

Reageer