Dance-event Nevermind 2008 afgelast

Zwolle – Het dance- en muziekevenement Nevermind 2008, dat volgende week zaterdag bij de Wijthmenerplas zou plaatsvinden is afgelast.

He nieuwe dance-event, dat gehouden zou worden in een megatent bij de recreatieplas, en opgeluisterd zou worden met bekende DJ’s als DJ Jean, MC Boogshe, Tony Cha Cha, Marcel Woods, Randy Katana en dansgroep Scoop 6 gaat niet door. Het Zwolse organisatiebureau DMC Events blies het evenement, met een nog onbekende reden, woensdagavond af.

Artikel delen:
Reacties 36
 1. ja denk helaas ook te dure kaartjes en de namen zijn ook best standaard. Als je naar discotheek gaat dan betaal je 10-12,50 voor betere namen 8)


  Maak melding

 2. Best aardig programma maar waarom in het najaar? En echt goedkoop is het ook niet. Wel sneu voor de initiatiefnemers, ik neem dat ze financieel dik het schip in gaan. Maar ja da’s het risico….

  Swollenaer had trouwens een prijsvraag, sms’en voor 70 cent met kans op vrijdagen. Worden deze sms’ers ook gecompenseerd?


  Maak melding

 3. ZWOLLE – Het dance-evenement Nevermind dat zaterdag 15 november bij de Wijthmenerplas zou worden gehouden, gaat niet door. De organisatie heeft de zaak woensdagavond afgeblazen omdat de kaartverkoop tegenviel. Er waren in de voorverkoop een kleine vierhonderd kaarten verkocht.

  Volgens organisator Jeffrey Woudenberg van DMCEvents hadden er zeker duizend bezoekers moeten komen om enigszins uit de kosten te komen. Woudenberg vermoedt dat een gebrek aan reclame en mogelijk ook de kou die er half november ’s avonds is, het publiek weghouden. “De entreeprijs was 27,50 euro. Sommige mensen vinden dat te duur, maar er komt heel veel kijken bij een dergelijk evenement. Toiletten, stroom, een grote tent. Allemaal erg duur. We zijn behoorlijk ziek van die afgelasting. Maar volgend jaar proberen we het gewoon opnieuw.”

  stentor


  Maak melding

 4. Worden we nixxx wijzer van, zoals we van de “plaatselijke Telegraaf” gewend zijn. Is het mogelijk dat het nog eens ergens met mooi weer opnieuw wordt geprobeerd? (zie post van yoz)


  Maak melding

 5. Dinkelberg, ik begin steeds meer te voelen voor het ageren tegen carnaval, omdat dit dwars door mijn straat gaat. Immers, wie een ander iets niet gunt, gun ik ook niets 😉


  Maak melding

 6. Ik zag laatst een foto van de organisatie in de Peperbus of Swollenaer, stonden ze gezellig naast hun auto met belettering op de achterruit waarbij de Wijthmenerplas verkeerd gespeld was .. En als ik de info op Partyflock lees, hebben ze het groene boekje nog steeds niet gevonden .. http://partyflock.nl/user/422697/text.html#text

  Ook een beetje laat in het seizoen om iets dergelijks te organiseren, vroeg me vanaf het moment dat de vergunning-aanvraag in de krant stond al af Zwolle hier warm voor zou lopen.


  Maak melding

 7. Gaan geruchten dat er medewerkers van het vergunningenteam bij de gemeente, bepaalde evenementen afkeuren, om het concept vervolgens door te geven aan bekenden. Zodat deze bekenden dit evenement winstgevend kunnen kopiëren.

  Nu geloof ik dit uiteraard niet meteen, maar het zou toch lelijk zijn als dit echt het geval is. Vooralsnog ga ik ervan uit dat de Zwolse ambtenaren zich niet verlagen tot dit niveau…..Wie heeft hier ervaring mee en kan dientengevolge een bijdrage leveren aan dit onderwerp? (ook positieve ervaringen van de vergunningbereidheid van gem. Zwolle hoor ik graag….misschien zelfs nog liever;))  Maak melding

 8. misschien dat het aan ieders aandacht is ontglipt, maar volgens Pp lopen er al hele generaties van deze familie voorop in de carnavals optocht.


  Maak melding

 9. wees eens blij dat er iets georganiseerd wordt hier in Zwolle.. voor een dergelijk evenement moet ik eerst naar de andere kant van het land.. daar waar dit allemaal wel mogelijk is..
  Het is niks anders dan gezeik van mensen hierzo.
  Als je er verstand van hebt, laat dan pas een berichtje achter!!!!

  En volgens mij was het de opzet om iets uit te proberen en dan volgend jaar in de zomer terug tekomen.. nee daar hoor je niemand over!!


  Maak melding

 10. Beste JW je moet eens weten hoeveel overlast dit geeft. op herfstige dagen hebben we vaak te maken met lage drukgebieden en dan draagt het geluid met gemak zover; dat wij er in de wipstrikkerallee nog last van hebben.
  Als je echt origineel wilt wezen organiseer dan een acoustische house party. dan kom je misschien ook nog lieden van mijn pluimage tegen.  Maak melding

 11. @JW: Ik meen mij te herrinneren dat een zekere Armin van Buuren nog niet zo gek lang geleden de Wipstrik op zijn kop zette, dus er wordt wel degelijk wel wat georganiseerd. En volgens mij werken ze ook in A?dam met vergunningen, je mag hem aanvragen en komt er protest dan bepaalt een geschillencommissie. Maar als je even beter leest zie je dat het om de tegenvallende kaartverkoop gaat en niet om geluidsoverlast, dus…


  Maak melding

 12. Dinkelberg, ik verbaas me elke keer weer enorm over je hypocrici. Dat Carnaval, weet je wat voor pleuriszooi dat in mijn straat geeft? Kabaal, rotzooi van schuim op mijn deuren en ramen, de halve dag niet met de auto bij mijn deur kunnen, allerlei rotzooi op de stoep etc. etc. Dat bedek ik onder de mantel der liefde omdat ik een stapje opzij wil doen voor mensen, die Carnaval leuk vinden. Meet zelf dan ook niet met 2 maten, dat getuigd van een wel heel armoedig zelfreflectief vermogen.


  Maak melding

 13. mensen zoals mijzelf genieten van kleine dingen, dick. een stevige wandeling op de zondagochtend, een kop koffie bij de leemcule of een goed stukje accoestisch gitaarwerk van bijvoorbeeld francis goya.


  Maak melding

 14. Zelfreflectie is het kritisch bekijken van het eigen denken, voelen en handelen. Het spiegelen van jezelf, het onder ogen zien van je gebreken en sterke kanten etc. In mijn ‘betoog’ van 18.39 uur, doel ik op het handelen, concreter; het vieren van Carnaval, waar je elk jaar aan meedoet (of ik heb me vreselijk verkeerd laten informeren, in dat geval; neem ik alles in zijn volledigheid terug). Ervan uitgaande dat ik me goed heb laten informeren; als je veel waarde hecht aan de rust in de samenleving en geen geluidsoverlast wilt, dan zou het van consistentie getuigen, wanneer je het Carnaval afschaft. Wanneer je niet inziet dat je zelf soortgelijk gedrag vertoont, als het produceren van allerhande overlast, dan vind ik dat slecht inzicht in het eigen gedrag en dientengevolge een armoedige zelfreflectie. Maar wellicht bent u van gedachten veranderd, door het ervaren van overlast en zien we dit jaar geen familie Dinkelberg tijdens de carnaval. In dat geval, slaat mijn opmerking over armoedige zelfreflectie de plank volledig mis….


  Maak melding

 15. Hé Dink, heb vanmiddag nog genoten van een wandeling van 10 km. Idd eens aan te bevelen. Leemcule, veel geweest ‘Attem met de roots van mijn pa. Maar goed de kids worden ouder he, vond het de laatste keer ook een stuk verwaardeloosder en nog meer fietscrossers.
  Accoestisch gitaarwerk is zeker mooi, muziek doet inderdaad wonderen met een mens. Zou het enorm missen als ik het niet had. Het verbroedert bovendien.

  Maar bedankt voor je pluimage-antwoord.


  Maak melding

Reageer