Spoolderplein (A28) tijdelijk afgesloten

Zwolle – Rijkswaterstaat voert tussen maandag 10 en vrijdag 15 november werkzaamheden uit op het verkeersplein Zwolle-Zuid (Spoolderplein). De afsluitingen, deels en volledig, zijn nodig om portalen voor de verkeerslichten te kunnen plaatsen en om detectielussen in het asfalt aan te kunnen brengen. De werkzaamheden zijn een vervolg op datgene wat de afgelopen weken is gerealiseerd.

<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />In de avonden en nachten van 10, 11 en 12 november vindt tussen 21.00 en 06.00 uur volledige afsluiting van het verkeersplein in en vanuit alle richtingen plaats. Een en ander houdt in dat de beide afritten van de A28 (nr 18) naar het verkeersplein, alsmede de IJsselallee vanaf de Spoolderbergweg en de Westenholterallee vanaf de Blaloweg in de richting van het plein volledig worden afgesloten. Diezelfde afsluiting vindt ook plaats in de nacht van vrijdag 14 op zaterdag 15 november maar duurt dan tot 09.00 uur.

In de avonden en nachten van 12, 13 en 14 november wordt er tussen 21.00 en 06.00 uur op wisselende locaties op het verkeersplein gewerkt. Hierbij blijft altijd minimaal 1 rijstrook beschikbaar. <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” /> 

De omleidingsroutes lopen bij volledige afsluiting via Zwolle-Noord/Ceintuurbaan, Zwolle-Centrum/Blaloweg en Zwolle-Centrum/Katerdijk/Nieuwe Veerallee. De routes worden met borden aangegeven. Het verkeer moet rekening houden met een langere reistijd.

 

Artikel delen:

Reageer