Weblog Zwolle in beeld!

Zwolle – Daar zijn we dan! Het heeft even geduurd, maar dan heb je ook wat. Van vele bezoekers hebben we in de loop der tijd, bij regelmaat, het verzoek gehad eens te laten zien wie we zijn. Echter, velen van ons team staan liever achter de camera dan er voor, maar helaas, we konden er niet meer onderuit. We hadden het genoegen dat onze collega fotograaf Frans Paalman van Foto Pers Buro Frans Paalman in Zwolle, genegen was ons vrijwilligersteam voor de geschiedenis vast te leggen. Weblog Zwolle in beeld!

Staand van links naar rechts: Marleen Stoel, Harry Plantinga, Rob Jager, Pedro Sluiter, Jan van der Meulen en Hans Smit.
Op de voorgrond van links naar rechts: Hans van Eijsden, Ank Pot en Han Dijkslag. Door omstandigheden ontbreken twee fotografen,
t.w. Ties van der Heide en Wouter Steenbergen.

Zoals u waarschijnlijk al gemerkt zult hebben, timmert Weblog Zwolle momenteel lekker aan de weg. Zo is er in korte tijd een compleet nieuwe huisstijl voor drukwerk gerealiseerd en zal deze interactieve internetkrant eerdaags ook in deze huisstijl verschijnen. Daarnaast zijn we in passende kleding gestoken door Olympus all in, de groothandel / importeur gespecialiseerd in het leveren van bedrijfskleding, sportkleding en benodigdheden op zeer uiteenlopende gebieden en gevestigd aan de Rudolph Dieselstraat in Zwolle. Daar zijn we, zoals u zult begrijpen, zeer content mee. Ook zult u in het kader van ons lustrum nog van ons horen in de komende tijd! Wij zien Weblog Zwolle groeien. Weblog Zwolle krijgt “smoel”!

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

30 gedachten over “Weblog Zwolle in beeld!”

  1. o ja vergeten erbij te zetten! ik vind het wel top dat ik hier meeste nieuws kan volgen van zwolle en daarvoor wil bedanken ondanks het allemaal vrijwillig is petje af 🙂 😉

  2. Leuk om jullie eens in het ‘echt’ te zien. Complimenten voor jullie weblog en het is zeker mijn dagelijks dagblad (maar dan digitaal).

    Succes verder.

  3. Hoe komt het toch, dat iedere weblogzwollemedewerker zich zoplots beroemd voelt, vanwege de vele begroetingen van ‘onbekenden’als , plantje, Dick, Pp, yoz, Larry, natasha, marrianne, degi, ME, zwollenaar, opletter, dennis, edwin, dinkelberg, bernard, joop, video, evert, zuidski, ikzelf(ghehe)etc. etc. etc…….
    Pas op weblogzwolleteam, het grote begroeten gaat beginnen 😉

    thans voor de inzet, dat in elk geval! 🙂

  4. Ja, ik blijf het een knap staaltje werk vinden. Er is altijd wel iets aan te merken, maar toch kan ik me hier altijd prima vermaken!

    Voor mij is weblog Zwolle een enorm goed middel geweest om me thuis te voelen in Zwolle!

  5. een prestatie van wereldformaat, tevens een symphatieke groet voor de woordkunstenaars en recensisten die hun mening hier dagelijks etaleren.

  6. Gezellig, mijn excuses….diat was niet aardig van me, om je te vergeten….. :'( ;)Ik wist dat ik er een vergeten was…

    Zuidski, dat klopt….maar vond het wel attent je erbij te zetten…

    😉

  7. Mijn welgemeende complimenten aan WLZ! Met name het up-to-date houden van de site en de prachtige foto’s verdient alle lof!
    Succes gewenst! Groet Marion

  8. Goed bezig
    Beste mensen,

    Kom regelmatig op jullie site, snel het nieuws van onze mooie stad. We krijgen leuke reacties van mensen die het rugbynieuws op deze site gelezen en gezien hebben,

    Groet Harry, Ruby Club Zwolle

  9. @ Rutger: had altijd al eens willen zien wie pa was 😛

    Leuk om eens ’t gezicht bij de naam te hebben! Die van Hans had ik al eens op hyves voorbij zien komen.

Reacties zijn gesloten.