Vrouw slaat tasjesdief met paraplu op hoofd

Zwolle โ€“ Een naar schatting 20-jarige, getinte man probeerde donderdagavond 6 november, rond 19.00 uur op de Diezerstraat met geweld de handtas te stelen van een vrouw uit Hattem. Zij voorkwam dit door haar belager meerdere malen met een paraplu op zijn hoofd te slaan. De vrouw liep een pijnlijke plek aan haar arm op.

De man ging er vandoor door achterop een fiets van een verderop staande man te springen. Het tweetal verdween via de Smedenstraat in de richting van het Eiland. De man is ongeveer 1.60 meter lang, heeft een slank postuur en is waarschijnlijk van Noordafrikaanse afkomst. Hij heeft zwart haar dat in een zogeheten โ€˜blokheadโ€™-model is geknipt. Mensen die iets gezien of gehoord hebben dat verband houdt met deze beroving wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Anonieme informatie kan wordt verstrekt bij Bel M. (Meld Misdaad anonieM) via 0800-7000. Naar de beroving wordt een onderzoek ingesteld.

Artikel delen:
Reacties 27
 1. Die snuiter heeft van alles:

  een slank postuur en is waarschijnlijk van Noordafrikaanse afkomst. Hij heeft zwart haar dat in een zogeheten ??blokhead??-model is geknipt.

  maar geen buit en hopelijk wel een buil.


  Maak melding

 2. de handtas te stelen van een vrouw uit Hattem…

  geschreven door Danny, op 7 november 2008 om 12:13

  Die dader weet het nu ook: “Don’t mess with a Zwollenaar”

  Is Hattem al geannexeerd??? ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰


  Maak melding

 3. Hey ik heb last van een deja-vu!?!
  Vorige week was er toch een tweetal op de fiets in de Luttekestraatdie ook door een vrouw met paraplu op het hoofd zijn gemept? Of heb ik het gedroomd?


  Maak melding

 4. Ik mis de vermelding welk merk paraplu dit was. Zeker van goede kwaliteit gekocht bij de fa. van Beek ?
  Ik zou als ik de eigenaar was er onmiddelijk met een reclame campagne op in steken.


  Maak melding

 5. Ik hoor trouwens in het geruchtencircuit dat deze mevrouw de paraplu had laten ombouwen tot een stroomstootwapen. Met dit idee win je vast eea idols verkiezing .


  Maak melding

Reageer