150 spelletjes voor Amalia kinderafdeling

Zwolle – Maandag 10 november zal de organisatie van het Spellenspektakel 150 spellen met een waarde van € 5.000,- doneren aan de Amalia kinderafdeling van de Isala Ziekenhuis te Zwolle. Deze spellen worden aangeboden door 9 exposanten van het Spellenspektakel, namelijk: Ravensburger, Hasbro, 999 Games, PS-Games, Goliath, Boosterbox, The Game Master, Family Games en Gamesandtoys.nl.

Over het algemeen zijn er op een kinderafdeling weinig spellen beschikbaar voor de kinderen om mee te spelen. Het Spellenspektakel wil hier graag haar steentje aan bijdragen door 150 spellen te doneren, zodat de kinderen tijdens hun verblijf in het ziekenhuis samen met andere kinderen spellen kunnen spelen, maar ook eventueel alleen. De hoofdverpleegkundige van de Amalia kinderafdeling, mevouw Jamdagni, is zeer blij met de aangeboden spellen.

Het Spellenspektakel vindt plaats van 14 tot en met 16 november 2008 in de IJsselhallen Zwolle. Spellenspektakel is een uitgebreide dag uit voor de hele families en alle spellenliefhebbers. Het Spellenspektakel biedt de mogelijkheid om actief kennis te maken met alle vormen van het spellen spelen. Het Spellenspektakel kent vijf hoofdthema’s, namelijk bordspellen, familygames, braingames, interactieve spellen en fantasygames. De exposanten gaan hun nieuwste spellen demonstreren en verkopen. 

Artikel delen:

Reageer