Vrijwilligersgroep Hedon wint Kwartaalprijs

Zwolle – Afgelopen woensdag zijn de vrijwilligers van Hedon door de jury van de Zwolse Vrijwilligersprijs uitgekozen tot vrijwilligersgroep van het kwartaal. Tijdens de bijbehorende speech kwam nadrukkelijk naar voren dat deze mensen de gastheren en gastvrouwen en belangrijke ambassadeurs zijn van het culturele programma van Hedon. Hiermee wordt weergegeven dat de vrijwilligers van Hedon de drijvende kracht zijn achter het podium.

Bij een poppodium als Hedon zijn zeer veel mensen actief betrokken. Het overgrote deel daarvan zet zich zonder financiële vergoeding in. Binnen Hedon zijn zo’n 110 vrijwilligers actief op tal van vlakken. De vrijwilligers bepalen het gezicht en de sfeer van Hedon. Zowel voor als achter de schermen wordt door iedereen hard gewerkt om het publiek te laten genieten van zijn of haar favoriete band of dj. Of het nu gaat om de verkoop van toegangskaarten, het tappen van een biertje, het verzorgen van licht of geluid,  het opvangen van artiesten of verzorgen van publiciteit; vrijwilligers kom je in de hele organisatie tegen.

Van vrijwilligers wordt verwacht dat zij minimaal twee avonden per maand inzetbaar zijn en de maandelijkse medewerkersvergaderingen bijwonen. Als tegenprestatie krijg je een medewerkerspas die recht geeft op gratis toegang tot Hedon, de mogelijkheid om 10 keer per jaar iemand gratis mee te nemen, leuke ervaringen en veel nieuwe vrienden en kennissen.

Wil je ook aan de slag als vrijwilliger in Hedon? Meld je dan aan door dit aanmeldformulier in te vullen en door te mailen naar  ankielorkeers@hedon-zwolle.nl .

Mocht je eerst nog vragen hebben dan kan je ook terecht bij Ankie.

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer