Agressieveling slaat automobilist in gezicht

Zwolle – Een 54-jarige man uit Zwolle heeft op zaterdag 8 november aangifte gedaan van mishandeling. De man reed met zijn auto op de IJsselallee waar hij met hoge snelheid gepasseerd werd door een auto. Doordat de auto moest wachten voor verkeerslichten gebeurde dit later nog een keer.

Bij de kruising met de Ittersumallee haalde de 54-jarige Zwollenaar opnieuw de auto in die op de rechterrijstrook stond te wachten voor de verkeerslichten. De auto trok echter zo snel op dat rechts invoegen niet lukte. Uiteindelijk lukte dit wel en haalde de andere auto opnieuw links in. Daarbij raakte hij echter de linkerbuitenspiegel van de auto van de 54-jarige Zwollenaar. Omdat er geen schade was reden beiden door. Bij de volgende verkeerslichten stopte de andere automobilist echter heel plotseling. Hij stapte uit, trok het portier van de andere auto open, schreeuwde wat en vervolgens sloeg hij de 54-jarige man in zijn gezicht. Daarna stapte hij weer in zijn auto en scheurde weg.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. Zoals het hier klinkt wel plantje, alleen zoals ik op een ander artikel al zei, ik geloof doorgaans niet dat de aangever altijd het hele verhaal vertelt.


  Maak melding

 2. Ja, deels eens… Ik wind me ook wel eens op in het verkeer. Maar ik denk wel, dat de absolute grens moet liggen bij uit je auto stappen en iemand aanspreken op zijn/haar gedrag dat je niet aanstaat. (En eigenlijk gaat dat al behoorlijk ver!)


  Maak melding

 3. Heb ook wel eens iemand tegen zijn auto gedrukt; ik reed 90 op een 80 weg en hij zat pal op mijn bumper. Om niet op de rem te tikken stak ik mijn hand uit het raam in wees naar achter; geen reactie, licht de rem aangetikt; geen reactie, iets afgeremd; een reactie; hij haalde in sneed mij af en ging pal op de rem. Hierdoor reed ik met 80 de berm in, kon boom en sloot net ontwijken.
  Toen was ik zodanig opgefok dat ik hem heb achtervolgd en aangevallen heb. Tuurlijk, slaan is niet goed (deed ik ook niet, hield het bij duwen), maar soms is slaan wel een heel logische reactie. Vond dat de bestuurder mij nogal in gevaar bracht…..dat maakt een mens wel pissig….

  Maar goed, ik weet niet hoe het precies gebeurd is in bovenstaand artikel, lijkt me in elk geval niet onredelijk de man op te sporen voor verhoor;)


  Maak melding

 4. Hoe was de reactie van de bestuurder ghehe?

  Mijn mening dat aanspreken wel het uiterste is is er namelijk ook een beetje op gebaseerd, dat zo iemand als waar jij mee te maken hebt gehad waarschijnlijk ook niet onder de indruk is van een confrontatie. In zo’n geval is de politie bellen en hopen poging tot doodslag ten laste te kunnen leggen misschien effectiever 😉


  Maak melding

 5. Nou, de bestuurder vroeg of ik een klap wilde hebben….ik heb hem toen gewezen op het verschil in postuur, plus daarbij opgeteld inderdaad de mogeklijkheid hem aan te klagen. Dit heb ik wel wat bouter gezegd, dan dat ik hier deed;)
  Uiteindelijk hebben we het erbij laten zitten, ben er niet op uit iemand achter de tralies te krijgen, het was meer de boosheid op dat moment. Daarom bedoel ik ook, wanneer je behoorlijk in gevaar gebracht wordt door, al dan niet opzettelijk, handelen van een ander, dan schiet men gemakkelijk uit de slof.
  😉


  Maak melding

 6. Daarom bedoel ik ook, wanneer je behoorlijk in gevaar gebracht wordt door, al dan niet opzettelijk, handelen van een ander, dan schiet men gemakkelijk uit de slof.

  Begrijp me niet verkeerd; Uiteraard is dit geen excuus om maar meteen iemand in zijn gezicht te slaan…..


  Maak melding

Reageer