Jan Terlouw steunt Water Natuurlijk

Zwolle – Zaterdag 8 november heeft Jan Terlouw (oud- minister, oud- commissaris van de Koninging in Gelderland en schrijver) Lijst 7 van Water Natuurlijk moreel ondersteund. Op zeven plaatsen in het werkgebied van waterschap Groot Salland voerden de kandidaten actie om bekendheid voor de lijst te krijgen.

Tijdens het bezoek aan Zwolle werden de deelnemers verrast door de ambassadeur van het eerste uur van deze groene organisatie. Jan Terlouw: ‘Natuurlijk staat de veiligheid voorop. Maar vergeet ook niet hoe belangrijk het water is voor beleving van mensen, inwoners van een wijk. Veilig en natuuringericht water is voor plant, dier en mens een noodzaak. Ik zet mij daar actief voor in door Water Natuurlijk met raad en daad bij te staan’.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Natuurlijk, wie steunt Water niet 😉 Bovendien kun je het drinken, verdampen, schoonmaken, bevriezen. Ja Jan, er zijn talloze mogelijkheden, “steunen” is zo beperkt.  Maak melding

 2. Ik weet het nog niet. De CU scoort volgens kieskompas bij mij nog net iets hoger.

  Ten overvloede dan maar: Het gaat hier over de waterschapsverkiezingen.


  Maak melding

 3. We hebben hier al eens eerder met een aantal mensen over dat kieskompas geschreven. Zal van de week eens zoeken. Waterschapsverkiezingen zijn mij bekend ja ;D Maar populaire taal over water slaan is simpel. Het gaat natuurlijk over de inhoud.


  Maak melding

Reageer