Wijkplatform Spoolde

Zwolle – Wijkwethouder Janco Cnossen nodigt bewoners van Spoolde uit voor het wijkplatform Spoolde op woensdagavond 12 november aanstaande. De wijkvergadering is in Buurthuis Eben Haëzer, aan de Nilantsweg 109. De bijeenkomst start om 20.00 uur.

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer over het project Hanzelijn besproken. De heer J. Mulder van Prorail houdt een presentatie en zal vervolgens de vragen van de bewoners beantwoorden.

Wijkplatform

De gemeente Zwolle organiseert een aantal keren per jaar in elke wijk voor de bewoners het wijkplatform. Bewoners die geïnformeerd willen worden over de ontwikkeling in hun wijk, wensen of ideeën hebben, knelpunten willen aandragen en over oplossingen willen meepraten, zijn welkom bij het wijkplatform.

Van elke bijeenkomst wordt een verslag gemaakt die alle bezoekers van het platform ontvangen. Het verslag is ook te vinden op de website www.zwolsewijken.nl van de gemeente Zwolle en op te vragen via de wijkservicelijn op <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> (038) 498 33 00 .

Artikel delen: