Scoutinggroep zoekt leiding

Zwolle – Scoutinggroep Renatum 57 is dringend op zoek naar leiders en leidsters. Aan leden geen gebrek bij deze nog jonge scoutinggroep, maar het aantal mensen dat bereid is leiding te geven aan de scouts en esta’s loopt niet in de pas met de groei van het aantal leden. <?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />Scoutinggroep Renatum 57 werd anderhalf jaar geleden opgericht en valt organisatorisch onder het Jeugdwerk van het Leger des Heils. De groep heeft dan ook een christelijke signatuur en vraagt van haar leiders en leidsters dat ze deze signatuur onderschrijven dan wel respecteren.

Wie belangstelling heeft kan contact opnemen met groepsleider H.W. Prins, telefoon <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> 06-52046603  of mailen naar renatum57@hotmail.com De scoutinggroep heeft ook een eigen website met veel informatie www.ldhscouting.nl/renatum57. Wie een keer wil komen kijken op zaterdagmorgen (esta’s) of zaterdagmiddag (scouts) is van harte welkom. Wel graag even van tevoren bellen of mailen.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Eigenlijk wil ik ook wel ooit weer zo’n leidingtaak op me nemen. Alleen ik heb er telkens te weinig tijd voor 🙁 (En als je het doet moet je het goed doen vind ik!)


  ⚠️ Meld

 2. Zo veel leden bij een christelijke scoutinggroep en geen ouder die zich er om bekommert om daar leiding aan te gaan geven? :'(
  Is dit een kwestie van: ik drop de kinderen daar en dan heb ik er lekker geen omkijken meer naar?
  Weinig zorgzaam…


  ⚠️ Meld

 3. Kwestie van normen en waarden die die bevolkingsgroep met de mond belijdt en van anderen eist, maar in de praktijk zelf niet aan voldoet omdat eigenbelang voorrang krijgt.


  ⚠️ Meld

Reageer