Wolter Kroes verrast Gerben uit Zwolle met 100.000 euro - Foto: Jurgen Jacob Lodder
Wolter Kroes verrast Gerben uit Zwolle met 100.000 euro
Foto: Jurgen Jacob Lodder

Gerben uit Zwolle wint 100.000 euro in VriendenLoterij Bingo

Zwolle – Een grote verrassing voor Gerben uit Zwolle. Hij heeft in de wekelijkse Bingotrekking van VriendenLoterij Bingo een bedrag van 100.000 euro gewonnen. VriendenLoterij-ambassadeur Wolter Kroes bracht onlangs het feestelijke nieuws via een videogesprek.

Gerben (42) gooit zijn handen in de lucht van blijdschap als hij de cheque van 100.000 euro ziet verschijnen: “Yes, hoe bizar! Ik wil onze kinderen graag Australië of Hawaï laten zien als het weer kan. Daar kan ik dit bedrag goed voor gebruiken.”

De uitreiking aan Gerben uit Zwolle was afgelopen zondag te zien in VriendenLoterij De Winnaars. De uitzending is hier terug te kijken.

Bij de VriendenLoterij winnen niet alleen deelnemers, maar ook maatschappelijke initiatieven die mensen met onvoldoende middelen en mogelijkheden een steuntje in de rug geven. Minimaal veertig procent van de maandelijkse inleg van alle deelnemers gaat naar 46 goede doelen die actief zijn op het gebied van gezondheid en welzijn en bijna 3300 clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland.

Artikel delen: