Vuile luier 2008

Zwolle – Dinsdagavond, de 11e van de 11e om 18.00 uur was het weer zover. Een zware Eileuversdelegatie, onder leiding van Prins Heppie I en zijn adjudanten Remco Bruns en Fred Zwiggelaar en de jeugdprinses Prinses Aafke de Eerste met haar adjudanten Sander en Cristel brachten een bezoek aan de verloskundige afdeling van de Isala klinieken, lokatie Sophia. Doel van dit bezoek was de overhandiging van de “Vuile luier” van 2008, een luier volgepakt met kleding en speelgoed, voor de eerstgeborene in Zwolle op de 11e van de 11e.

Damiën Mulder, zijn moeder Daisy en vader Pascal waren de gelukkigen. Vroeg in de morgen om 05.15 uur zag Damiën het Zwolse levenslicht. Een kerngezonde zoon van 3830 gram. Na het voorlezen van de proclamatie, ontving moeder Daisy een mooie bos bloemen en mocht vader Pascal de spaarpot met € 11,11 in ontvangst nemen. Prins Heppie I en Prinses Aafke de Eerste hingen en passant ook hun medaille om het fragiele nekje van de kleine Damiën. Een goed begin van een kleurrijk en feestelijk leven.


Een trotse mama Daisy…
 

Mama Daisy kende de carnavalswereld van haar tijd als dansmarieke bij de Sassenpoorters. Voor papa Pascal was dit een onbekende wereld.
Op 11 november 1965 was het Prins Rus I die Wilhelmina Johanna van Rossum, wonende met haar ouders aan de Holterbroekerweg de eerste “Vuile luier” overhandigde. Vanaf die datum is het een jaarlijks treffen. Tweemaal is de luier niet uitgereikt in de afgelopen jaren. Voor Lia Volkers, de organisator achter dit feestelijk gebeuren was het een carnavalesk jubileum, de 11e keer dat zij op de 11e van de 11e dit organiseerde.

Weblog Zwolle wenst de ouders en natuurlijk Damiën voor de toekomst heel veel gezondheid en geluk.

Artikel delen:
Reacties 10
 1. vuile luier en een top stel
  toppie een gezond ventje en dan ook nog eens een vuile luier kan pascal vast wenen van harte en we komen snel julie nieuwe schoonheid bewonderen groetjes liset do en de kids


  ⚠️ Meld

 2. mijn kleinzoon
  Ben erg blij met mijn kleinzoon echt een mooi kereltje en als ik dan mijn schoonzoon Pascal en mijn dochter Daisy zie hoe gelukkig ze zijn met damien dan gaan de rillingen door mij heen naar alles wat ze megemaakt hebben lievies van mij geniet er maar van want dat verdienen jullie veel liefs opa hans


  ⚠️ Meld

 3. Vuile luier
  Daisy en Pascal,

  Van harte met jullie zoon, ik zeg goed werk.;D
  (groot) opa`s en (groot) oma`s natuurlijk ook van harte.


  ⚠️ Meld

 4. vuile luier
  Iedereen zegt altijd: oma worden is iets geweldigs en dan denk je ja dat zal wel, maar als het dan eindelijk zover is en je ziet het geluk van je eigen kind en schoonzoon, die dit geluk zeker verdienen na het verdriet wat ze hebben gehad. Dan breekt je hart. Lieve kinderen heel veel liefs en een dikke knuffel voor damien.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.