Gert Peter de Gunst vertrekt bij PEC Zwolle - Foto: PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Gert Peter de Gunst vertrekt bij PEC Zwolle

Zwolle – Gert Peter de Gunst vertrekt komende zomer bij PEC Zwolle. De assistent-trainer is sinds 2013 onderdeel van de selectie in zijn huidige functie en was daarvoor als speler, jeugdtrainer en hoofd voetbalacademie bij de club actief.

Naast zijn werkzaamheden voor de eerste selectie en voetbalacademie, stond De Gunst ook 72 wedstrijden aan het roer van Jong PEC Zwolle en slaagde hij voor de cursus Coach Betaald Voetbal (UEFA Pro). Middels dit diploma heeft De Gunst de papieren op orde om zelfstandig bij een betaald voetbalclub aan de slag te gaan.

Gert Peter de Gunst over zijn aanstaand vertrek: “Een groot gedeelte van mijn voetballeven heeft zich in Zwolle afgespeeld. Ik heb me kunnen ontwikkelen tot de trainer die ik nu ben en heb hier ontzettend fijne jaren gekend. Voor nu is de tijd gekomen om verder te kijken en een nieuwe stap te zetten in mijn carrière.”

Technisch manager Mike Willems: “Met Gert Peter vertrekt er komende zomer een assistent-trainer met een grote staat van dienst bij de club. We zijn hem dankbaar voor alle inzet en betrokkenheid en wensen hem veel succes in het verdere verloop van zijn trainerscarrière.”

Artikel delen: