Walter Stuifzand nieuwe voorzitter OCG

Zwolle – De Ondernemers Contact Groep (OCG) uit Zwolle heeft gisteravond een nieuwe voorzitter gekozen. Walter Stuifzand zal de komende drie jaar de voorzittershamer hanteren binnen het bestuur van de OCG. Met een ruime meerderheid van stemmen werd Stuifzand verkozen tijdens de drukbezochte Algemene Ledenvergadering.

 

Walter Stuifzand is al jarenlang lid van de OCG. Dankzij zijn bestuurlijke inspanningen voor de OCG is hij uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen binnen de vereniging. Stuifzand is directeur/eigenaar van Stuifzand Organisatieverbetering, gevestigd te Zwolle, en begeleidt ondernemers in het bepalen en behalen van hun resultaten. Hij beschikt over een gedegen netwerk in de regio en uitstekende relaties met bijvoorbeeld de gemeente, Windesheim en Startersparaplu.

Marcel Douma, waarnemend voorzitter van de OCG, mocht liefst 50 leden welkom heten op de Algemene Ledenvergadering. Na een korte uitleg over de procedure, werd overgegaan tot de stemming. Overigens was Stuifzand de enige die zich kandidaat heeft gesteld voor de functie van voorzitter. Een ruime meerderheid, zo bleek uit handopsteken, was het eens met zijn benoeming. Daarop overhandigde Douma hem symbolisch de voorzittershamer, waarmee de benoeming een feit werd. 

Stuifzand gaf aan de interne organisatie van de OCG verder te willen optimaliseren. “Bovendien gaan we meer specifieke activiteiten voor de verschillende soorten leden organiseren. We hebben immers starters, doorstarters en gevestigde ondernemers binnen onze vereniging. Bedrijfsbezoeken en klankbordgroepen zijn hiervan voorbeelden”, aldus de kersverse voorzitter, die met veel plezier aan de slag gaat. 

De OCG is de grootste ondernemersvereniging van de regio met 350 leden, die voornamelijk actief zijn in het MKB. De OCG is laagdrempelig, eigentijds en actief. De leden zijn zowel starters, doorstarters als ervaren ondernemers. De OCG verbindt de bedrijvigheid in zakelijk Zwolle.

 

Artikel delen:
Reacties 2

Reageer