Opnieuw fietser aangereden op Middelweg - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp

Opnieuw fietser aangereden op Middelweg

Zwolle – Een automobilist is zaterdag tegen een fietser gebotst op de Middelweg. Het is de tweede keer in twee dagen dat een fietser wordt aangereden op de drukke weg in Diezerpoort. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de Kastanjestraat. Gisteren vond het ongeval iets verderop plaats nabij de brandweerkazerne.

Tegen half twaalf botste zaterdagmorgen een auto tegen een fietser. De fietser raakte lichtgewond. Hij is in de ambulance nagekeken door een ambulanceverpleegkundige. De man hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeluk kon gebeuren is onbekend.

Foto's 3
Opnieuw fietser aangereden op Middelweg - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp
Opnieuw fietser aangereden op Middelweg - Foto: Peter Denekamp
Foto: Peter Denekamp
Artikel delen:
Reactie 1
  1. Dat krijg je dus als je 3 flats gaat renoveren en er veel te ruim hekken omheen plaatst. Voorheen was het al door de geparkeerde auto’s (en vooral door dat ene irritante busje) niet te overzien als je met de fiets vanaf de Kastanjestraat de Middelweg wilde oversteken, maar sinds de renovatie met die hekken is het helemaal niet te doen. 24/7 hoor je toeterende automobilisten die fietsers net niet raken (vandaag dus helaas wel) en mensen die op elkaar schelden. Ik zou zelf zeggen: “Heb de voet op de rem, in plaats van de hand op de toeter.” Dat ten eerste, maar het blijft een idioot gevaarlijke situatie.

    Trouwens sowieso gek: één flat, het dichtsbij de Kastanjestraat, zou gesloopt worden voor nieuwbouw, en de andere twee zouden gerenoveerd worden. Dat alle drie alsnog gerenoveerd worden vind ik geen probleem, maar… dat renoveren duurt nu al 2 jaar en het is nog steeds niet klaar. Het schept zo veel geluidsoverlast! Een tijdje geleden voelde ik zelfs gecontroleerde aardbevingen. Sloop dan de boel en bouw iets nieuws in een half jaar! Bovendien: het resultaat van het renoveren van lelijke oude portiekflats is: lelijke portiekflats oude die er iets nieuwer uitzien, maar het blijft natuurlijk oude troep qua structuur, daar wil je niet wonen.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.