Symforockgroep Marillion in IJsselhallen

Zwolle – De Britse symforockgroep Marillion tourt in november 2008 in Nederland rond met de tour Happiness Is The Road Tour 2008. Op 22 november zijn ze te zien in de IJsselhallen Zwolle.   

Hoewel ze al in geen eeuwigheid een top tien hit hebben gescoord, blijft de harde kern fans deze formatie door de jaren loyaal. In het woelige wereldje van de progrock is de legendarische Marillion een van de weinige stabiele factoren. De hit Kayleigh uit 1985 kan de band tot haar grootste wapenfeit rekenen. Nadat de excentrieke zanger Fish de band verliet, nam Steve “H” Hogarth zijn rol over. Hoewel het grote succes niet meer werd geëvenaard, bracht Marillion toch nog een aantal albums uit.

In 2007 kwam het 14e studio album “Somewhere Else” uit. Op 11 juni kwam hiervan de single Thankyou Whoever You Are/Most Toys uit (dubbele A-kant), die in de daaropvolgende week positie 6 in de Top 100 bereikte. Dit is de hoogste positie die de band ooit in Nederland behaalde. Het nieuwste album van Marillion “Happiness Is The Road” is nu exclusief beschikbaar via hun website.

Kaarten zijn verkrijgbaar via Ticket Service via de 151 grotere postkantoren, de 100 grotere Free Record Shops, de 33 GWK-Travelex stationskantoren, de 11 grotere VVV kantoren, www.ticketservice.nl en de Bekende Voorverkoop Adressen of bel 0900-3001250 (45 ct. p.m.) en indien voorradig aan de dagkassa van IJsselhallen-Zwolle

Artikel delen:
Reacties 3
  1. gaap, die gasten zijn echt antiek en fish is allang weg, dacht dat die hele zooi al opgedoekt was, maar zoals bij de meesten in dat wereldje zullen de centjes wel weer op zijn en moet de tourbus weer worden aangetrapt en de gitaren uit het vet gehaald


    ⚠️ Meld

  2. Jammer dat je daar zo over denkt joop. het is inderdaad het geval dat sinds het vertrek van zanger fish niet meer die grote successen zijn behaald, maar er is toch nog een breed publiek wat graag naar marillion luisterd. waarvan ik er eentje ben.


    ⚠️ Meld

  3. Marillion is na Fish eigenlijk altijd nog actief gebleven en het is echt niet dat ze nu na jaren ineens gaan optreden. Ik ben vorig jaar nog naar een concert van ze geweest in Rijssen en ze brengen regelmatig nieuwe albums uit, 11 sinds 1989.


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.