Stadkamer heeft gratis spreekuur voor vragen over belasting

Stadkamer heeft gratis spreekuur voor vragen over belasting

Zwolle – Stadkamer heeft op dinsdagmiddagen in april (6, 13 en 20) van 14.00 tot 16.00 uur een gratis inloopspreekuur over belastingen.

Een deskundige, voormalig medewerker van de Belastingdienst, kan de meeste particuliere belastingvragen goed beantwoorden. De bedoeling is dat men daarna beter in staat is om de belastingaangifte voor 2020 te doen. Dat kan tot 1 mei, tenzij u uitstel aanvraagt, wat voor 8 mei moet gebeuren.

In het voorjaar is het voor veel mensen weer tijd voor de belastingaangifte. Je moet gaan nadenken over de belasting en andere inkomstenvragen en het kan soms moeilijk zijn om de antwoorden hierop te vinden. Wat moet ik opgeven, wat niet en voor welke aftrekposten kom ik in aanmerking? En hoe werkt dat precies met mijn DigiD?

Wie er zelf niet uitkomt of gewoon meer zekerheid wil, kan op een van spreekuren langskomen. Opgeven is niet nodig, de toegang is gratis. Tijdens het inloopspreekuur kunnen vragen worden gesteld en daarnaast kan men worden geholpen met de voorbereiding van de aangifte en bij het aanvragen van een DigiD.

Het spreekuur is op Stadkamer Centrum aan de Zeven Alleetjes. Wie liever telefonische hulp wil, kan tijdens het spreekuur bellen met 038-4257242.

Artikel delen: