“Hanzeland Kerstmarkt”

Voor het eerst sinds de oplevering van het Lübeckplein is er dit jaar een kerstmarkt te bewonderen. Het Lübeckplein is omgetoverd tot een sfeervol kerstgebied. De kramen staan op het plein en rondom de vijvers. Er zijn een aantal plaatsen met zitjes gecreëerd waar de bezoekers zich kunnen opwarmen onder het genot van verschillende lekkernijen zoals ambachtelijk bereide snert, glühwein, koffie en uiteraard chocolademelk. Het geheel wordt verder aangekleed met uiteenlopende versiering op het plein, (live) muziek en uiteraard was de kerstman ook aanwezig.

De Hanzeland Kerstmarkt duurt Woensdag nog tot 20:00 en is er Donderdag 14 december van 14.00-20.00 uur.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. ik vond het lubeckplein altijd al naargeestig 🙁 leeg. De foto’s en de tekst bevestigen die ledigheid en naargeestigheid alleen maar. Wat een triestheid. Krijg bijna last van plaatsvervangende schaamte. Ik waardeer het initiatief van ondernemers, ook de drang om daar publiciteit aan te geven. Maar vraag me af of dit niet averechts werkt….


    ⚠️ Meld

  2. Jammer dat men het plein naargeestig vindt, gelukkig wordt er nu wat georganiseerd, en als de krant nu ook nog eens, nog positiever, over Hanzeland mededelingen doet, wordt het vast wel wat! Alle begin is moeilijk toch?
    Ondernemers van Hanzeland bedankt!


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.