Monique Bakker nieuw burgerraadslid, Noëll Taravati zwaait af - Foto: VVD Zwolle
Foto: VVD Zwolle

Monique Bakker nieuw burgerraadslid, Noëll Taravati zwaait af

Zwolle – Monique Bakker is benoemd als burgerraadslid voor de VVD. Door burgemeester Peter Snijders werd zij maandag 29 maart officieel geïnstalleerd. Monique is geboren Zwollenaar, 34 jaar en woont in Zwolle Zuid.

In het dagelijks leven werkt Monique als jurist bij de rechtbank Overijssel. Namens de fractie gaat zijn het woord voeren op portefeuilles Onderwijs & Studentzaken, Armoede & Schulden en Gezondheid/GGD.

“We zijn blij dat Monique als burgerraadslid gaat meedoen,” zegt fractievoorzitter Johran Willegers. “Zij is al een aantal jaar beleidsmedewerker binnen onze fractie. Het is fijn dat ze daarom direct goed mee kan draaien in het politieke fractiewerk.”

Monique neemt het stokje over van Noëll Taravati. Hij legt het burgerraadlidmaatschap op 29 maart neer. Noëll: “Ik heb de balans opgemaakt en ben tot de conclusie gekomen dat de combinatie van mijn bedrijf en studie te weinig tijd overliet voor de inwoners van Zwolle.”

Binnen de fractie is er alle begrip voor de keuze van Noëll. Willegers: “We dankbaar voor Noëll zijn bijdrage aan de fractie in de afgelopen maanden en zijn blij dat bij de partij betrokken blijft.”

Artikel delen: