Waterschappen veilen overtollig materieel

Waterschappen veilen overtollig materieel

Zwolle – De uitgestelde veiling in opdracht van Waterschap Drents Overijsselse Delta en Waterschap Rijn en IJssel is van start gegaan.

De online veiling met overtollig materieel van de twee waterschappen stond eerst gepland in december. Door de passende maatregelen en het werken op afspraak is het mogelijk om de veiling nu een vervolg te geven. Van tractoren en maaiboten tot lasapparaten en verkeersborden. Het aanbod is divers en er kan veelal al vanaf 10 euro geboden worden.

Een online veiling is een effectieve manier om overtollig materieel van de hand te doen. Zo krijgt het een tweede leven en een gelukkige nieuwe eigenaar. Iedereen heeft kans om mee te bieden. Dit gebeurt op afstand, via een coronaproof verkoopkanaal.

Het is mogelijk om het te kopen materieel in het echt te bekijken. Er is een kijkmoment op afspraak gepland op donderdag 1 april. Geïnteresseerden dienen zich hiervoor aan te melden. De kijkdag vindt plaats op twee locaties: aan de Ossebroeken 6 in Beilen en aan de Avinkweg 2 in Haarlo.

Meer informatie over de veiling en de kijkdag is hier te vinden: https://www.onlineveilingmeester.nl/nl/veilingen/3347

Artikel delen: