Reünie uitgaanscentrum De Bierton

Zwolle – Uitgaanscentrum De Bierton houdt vrijdag 21 november een grote reünie voor (oud)bezoekers van 30 jaar en ouder. Iedereen die vroeger nog wekelijks of minder vaak naar de Bierton ging, is welkom.

Een avondje nostalgie dus. Zie je oude vrienden weer, praat eens verder met die oude kennis of haal herinneringen op met oude liefdes. Ook de muziek staat in het teken van de tijden van weleer. Lekkere golden oldies uit de jaren zeventig, tachtig en negentig dus. Aanvang is om 21.00 uur. De entree is gratis.

Artikel delen:
Reacties 14
  1. Die heb ik met sierlijke letters in de agenda staan. Maar dan moeten er niet meer afzeggen :'(

  2. hehe ja leuke herinneringen aan de knokpartijtjes tegen jongens uit zuid of wezep en omstreken!! bier,vrouwen en knokken… love it! toen dan…

  3. Ook weer als vanouds agressief gedrag als je iemand per ongeluk aanstoot vanwege de drukte? ;D

  4. in mijn tijd (2000/2001) stonden er altijd 5 politiebusjes als sluitingstijd naderde. Er is ook eens geschoten daar op het parkeerterrein en een kennis van me is er in zijn buik gestoken. Goed dat die toko dicht is.

  5. @dezzenaar

    nee man een avondje boerton zoals wij het soms noemden daar werd je hard van!! ;D

  6. GEWELDige tijden! Klagen Joop, neuhhh misschien omdat er zo weinig Berkummers waren. Dat vreemde mannetje dat er liep werd altijd in elkaar geslagen en liep met oordoppen in. 😉

Reacties zijn gesloten.