Alcoholisten van straat gehaald

Zwolle – Op woensdag 12 november rond 13.00 uur zijn twee mannen aangehouden voor openbare dronkenschap. Een 36-jarige man uit Zwolle werd aangetroffen op de stoep van de Bisschop Willebrandlaan en was zo dronken dat besloten werd hem aan te houden.

Even later werd op de Menno van Coehoornsingel een 51-jarige man uit Zwolle aangehouden voor het zelfde feit. Hij lag in een telefooncel te drinken. Beide mannen werden ter ontnuchtering ingesloten en in de loop van de avond met een bekeuring heengezonden.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. No, zo dronken was die 36- jarige ook weer niet. Ik heb de melding gemaakt omdat hij half op het fiestpad lag. Hij was met zijn kop op de straat geknald en kwam daar door zatter over dan dat ie was.
    Wel lullig dat hij er al een tijdje moet hebben gelegen en dat niemand eerder stopte om te kijken wat er was.
    Gelukkig waren er mensen zo vriendelijk om ook de politie te bellen en met mij even te wachten.


    ⚠️ Meld

  2. in andere landen weet men wel raad met dit soort mensen, opsluiten en aan het werk zetten dan zijn ze zo van de drank af. zwolle wil altijd van alles en het moet gezegd: ze zijn de beste stad voor zwervers is gebleken ! dus trek nog meer van dat volk aan svp, verhoog hun uitkeringen en plaats meer bankjes in de stad voor die arme lui.


    ⚠️ Meld

Reageer