Wijkplatform Kamperpoort

Zwolle – Wijkwethouder Erik Dannenberg nodigt bewoners van de Kamperpoort uit voor het wijkplatform Kamperpoort op woensdagavond 19 november 2008. De wijkvergadering is in de recreatiezaal van IJsselheem, locatie De Nieuwe Haven, aan de Burgemeester Vos de Waelstraat 1. De bijeenkomst start om 19.30 uur.

Tijdens de bijeenkomst wordt onder meer de volgende punten besproken:

 • Informatie over IJsselheem door de heer Paul Jongh, locatiemanager woonzorgcentrum IJsselheem.
 • Leefbaarheid in de wijk in de komende jaren: maatregelen van de gemeente, woningcorporaties en politie om de wijk schoon, heel en veilig te houden.
 • Kunstatelier, buurtkwartet en andere initiatieven om buurtbewoners bij veranderingen in de wijk te betrekken: toelichting door Travers.
 • Activiteitenprogramma van STRIK: de plannen voor de komende winterperiode.

Spreekuur

Zoals gewoonlijk kunnen bewoners de wijkwethouder Erik Dannenberg spreken tijdens het spreekuur voorafgaande aan het wijkplatform vanaf 19.00 uur. Daarbij gaat het om meer persoonlijk getinte vragen en opmerkingen. Voor meldingen en/of klachten over het beheer van de openbare ruimte of over de leefbaarheid van de wijk kan men contact opnemen met de wijkservicelijn op het telefoonnummer <?XML:NAMESPACE PREFIX = SKYPE /> (038) 498 33 00 .

Artikel delen:
Reacties 3
 1. De jeugd houdt op dit moment een handtekeningenactie voor een alternatief voor het trapveldje bij de vogeltjesbuurt dat straks door de nieuwbouwplannen zal sneuvelen. Deze handtekeningen zullen op deze vergadering aangeboden worden.

  Tja, een levendige buurt kan niet zonder trapveldje!
  Een alternatief zou kunnen zijn het veld tussen de Elbertsschool en de A28. Daar staat al jaren het onkruid metershoog. Niet erg centraal, maar er is al geen andere mogelijkheid meer.
  Ik heb net getekend en hoop dat het gaat lukken.


  ⚠️ Meld

 2. Dank je voor de tip.
  Ik heb overigens ergens gelezen dat dat Cruijff court gerealiseerd zou worden in Ittersumbroek. Maar wie weet vallen er vanavond toch bepaalde dingen samen.


  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.