Acts van Hedon Productiehuis Zwolle op showcasefestival Booster in Enschede - Foto: Tjeerd Derkink
Foto: Tjeerd Derkink

Acts van Hedon Productiehuis Zwolle op showcasefestival Booster in Enschede

Zwolle – Hedon Productiehuis zorgt voor een grote afvaardiging tijdens het Booster Festival komend weekend vanuit Enschede.

Meerdere bands betrokken bij Hedon Productiehuis spelen tijdens het showcase festival, dat voor het tweede jaar op rij online zal plaatsvinden. Naast het showcasefestival van Oost-Nederland in de avond kan je overdag naar de conferentie met diverse panels, waaronder Hedon Academy aangeboden vanuit Hedon Productiehuis.

Het showcase festival in Enschede, waar talentvolle muzikanten uit de regio zich in de kijker kunnen spelen voor de landelijke muziekindustrie, is voor het tweede jaar noodgedwongen online.

Verbonden aan het Hedon Productiehuis zijn D A R K D A Y S, Jetlag Jenny, Naber, Nonchelange en Robin Scherpen, deze acts spelen op een van de zes geselecteerde locaties in Enschede een opgenomen videosessie. Booster verbindt de creatieve muziekindustrie uit Oost-Nederland dit jaar met 48 showcases, meer dan vierhonderd feedbacksessies en 25 masterclasses en panels.

Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conferentie van Booster, met workshops, masterclasses, en feedbacksessies op het programma. Talentscouts zijn er om kennis te maken met de makers van muziek, te netwerken en om kennis op te doen. Tussen de talentscouts zitten professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. Boekers, managers, programmeurs, producers en meer.

’s Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in de digitale spotlight. Talent dat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. De geselecteerde acts presenteren zichzelf dit jaar door middel van een speciaal opgenomen videosessie op een van de zes Enschedese locaties. Je kijkt vanaf 19.00 uur mee naar het showcasefestival via www.boosterfestival.nl 

Foto's 2
Acts van Hedon Productiehuis Zwolle op showcasefestival Booster in Enschede - Foto: Tjeerd Derkink
Foto: Tjeerd Derkink
Artikel delen: