Hanzelezing 2008 in het teken van passie

Zwolle – Woensdag 26 november organiseert Christelijke Hogeschool Windesheim voor zijn relaties de jaarlijkse Hanzelezing. Het thema is de werkpassie van mensen in een professionele organisatie. Coach en inspirator Anton van Beek maakt van deze lezing een unieke ervaring. De lezing begint om 16.30 uur in de Gert Veenhovenzaal van Windesheim. Aanmelden kan tot en met woensdag 19 november via www.windesheim.nl . Opgave is verplicht i.v.m. aantal plaatsen. Deelname is kosteloos.

 

In de dagelijkse drukte is het niet altijd gemakkelijk om jezelf te realiseren welke invloed je gedrag heeft op je directe omgeving. Op alle niveaus in bedrijven blijkt de invloed van gedrag enorm te zijn en is het opwekken en vasthouden van passie in veel gevallen een belangrijke stap naar blijvend succes. Hoe ondernemend bent u zelf als leidinggevende of als eigenaar? Op welke manier inspireert u uw omgeving? Windesheim heeft Van Beek uitgenodigd om op zoek te gaan naar een antwoord op deze vragen. Dat zal hij samen met het publiek doen via interactief theater.

Van Beek is executive coach en implementatiespecialist van veranderingen in kleine en grote organisaties. Hij heeft meer dan 25 jaar commerciële praktijkervaring in het bedrijfsleven. Hij begeleidt veranderingstrajecten in samenwerking met verschillende professionele partners. Van Beek is gespecialiseerd in gedrag van mensen en in het begeleiden en coachen van verkoop- en managementtalent. Een echte praktijkman met ondersteunende opleidingen op het gebied van Sales Management en Marketing strategie (Darden School – Virginia USA). Hij volgde een opleiding op het gebied van het Enneagram en heeft een brede ervaring op het gebied van talentontwikkeling en de effecten van het gedrag op mensen. Van Beek is eigenaar van Transfiguro BV.<?xml:namespace prefix = o ns = “urn:schemas-microsoft-com:office:office” />

Artikel delen: